Szerintetek? Nehezebb lesz?
Figyelt kérdés
Vajon, ha a megszakításos védekezéssel eddig nem estem teherbe, akkor ha egyáltalán nem fogunk védekezni, nehezebben fog összejönni a baba? Eddig se lett volna gond, ha becsúszik, de úgy döntöttünk, hogy most már ténylegesen szeretnénk egy babát.2014. máj. 13. 16:52
1/8 anonim válasza:
Nem fog nehezebben. Mi is évekig megszakítással védekeztünk. aztán mikor eldöntöttük hogy jöhet a baba, hónap után összejött.
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem lesz nehezebb. Az, hogy eddig nem jött össze nem azt jelenti, hogy bármi gond lenne, hanem azt, hogy a párod jól ismeri és kontrollálja a testét. :)
3/8 anonim válasza:
7 évig sikeresen védekeztünk megszakításosan, amikor elhatároztuk, hogy jöhet a baba a 10. hónapban meg is fogant (szóval átlagos időn belül).
4/8 anonim válasza:
A rokonomnak is évekig sikeresen működött,de mikor babat akartak csak 4ev utan lombikkal sikerült.
Kívánom h neked ne igy legyen!
5/8 anonim válasza:
"hanem azt, hogy a párod jól ismeri és kontrollálja a testét."
Azt nehezen tudja kontrollálni, hogy az előváladékában legyenek-e életképes spermiumok vagy sem. Van, akinek van, van, akinek nincs.
Kérdező!
Nem feltétlenül, de ez is benne van a pakliban. Barátnőmék 5 évig úgy védekeztek és már 6 éve próbálkoznak sikertelenül, most mennek inszemre.
6/8 anonim válasza:
Nem törvényszerű. Nekünk sose csúszott be megszakítás mellett, én is féltem, hogy talán azért, mert amúgy se jönne össze könnyen, de mikor akartuk, azonnal, az első hónapban sikerült 2 baba is. Nem ezen múlik :)
7/8 anonim válasza:
Én 8 évig csináltam így megszakítással, a hosszabb kapcsolataimban, nem estem teherbe. Amikor pedig a férjemmel úgy döntöttünk, hogy szeretnénk babát, kerek 4 hónap alatt jött össze.
8/8 anonim válasza:
Mi párommal 7éve vagyunk együtt,végig megszakitással megszakitással védekeztünk és csak akkor jőttek a gyerekek amikor elterveztük.
1 gyerek 3-ik próbálkozásra,2-ik gyerek második próbálkozásra és most várom a harmadikat aki első próbálkozásra őssze jőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!