Ez szerintetek IR?
Glükóz 0': 4,5 mmol/l
Glükóz 60': 6,1 mmol/l
Glükóz 120': 6,9 mmol/l
Insulin 0': 6,6 ulU/ml
Insulin 120': 43,0 ulU/ml
60 perces inzulint nálunk sajnos nem néznek, pedig a dokim kiírta. A labor ezt így tartja jónak. Nonszensz, de ez van...
Az orvosom szerint nem vagyok IR.
A baba mégsem jön, mert nincs pé.-m.
Nekem hasonló volt, bár csináltak 60 perces terhelést is.
Ha a dokid szerint nem vagy rezisztens, akkor higgy neki!:) Nálam magánklinikán nézték meg és a saját dokim értékelte ki. Azt mondta, hogy nem vagyok IR-es, de tartsam a diétát.
Esetleg mutasd meg másik orvosnak is, de ha nincs péd, az lehet mástól is, ezek szerint.
Kérd a dokidat, hogy küldjön más vizsgálatokra is el! Egyébként pl. Istenhegyin megcsinálják magánban, nem kell beutaló, és 3-szor vettek tőlem vért, nagyon precízen ki is értékelték, szerintem adj neki egy esélyt!
A MensMentisbe megyek, nyárra kaptam időpontot. Remélem kiderülnek az okok végre.
Egyébként a diéta mindig 160g ch-ot kell, hogy tartalamazzon?
Én tartottam magam egy darabig a 160-hoz, de a tiltott ételeket szerintem nem lehet betartani. Nem lehet pl. cukrot+mézet enni, hagyjuk már...:D Meg a gyümölcscukrot is kerülni kell, hát...elég érdekes volt.
Viszont mellékesen, az állandó hüvelyproblémáim is megszűntek tőle, a sport miatt meg szuper alakom lett, és fura, de mióta nem tartom be annyira szigorúan (és egy baleset miatt nem sportolok jelenleg), mégis valahogy jobb formában vagyok, mint az IR diéta előtt.
Én vettem róla egy könyvet, de neten is sokféle diéta van, nézz utána, vannak betarthatók is.:)
De minek, ha a dokid szerint nem vagy IR-es? Minek diétázol akkor? Sportolni gondolom, így is sportolsz rendszeresen, más meg nem kell.:)
Viszont jó ötlet a kivizsgálás, hogy miért nincs péd.
Nekem a "majdnem IR-em" a diétával javult, sőt, 1 évre rá teherbe is estem spontán, antibiotikum+hüvelygyűrű mellett. :) Bár hozzáteszem, hogy az USA-ban fogant, szóval hormonokban nem volt hiány az élelmiszerek miatt.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!