Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért tesztelnek az emberek a...

Miért tesztelnek az emberek a menzeszük előtt? Teljesen naiv kíváncsisággal kérdezem, nem pedig rosszindulatból!

Figyelt kérdés
Az a kérdésem, hogy miért nem várják ki azt, hogy megjöjjön a menzeszük vagy pedig ne? Persze, ha valakinek késik, az más kérdés. De miért fizetnek az emberek a tesztért, és tesztelnek a nem-várt előtt napokkal, ha ingyen is várhatnak? Vagy ez csak évek óta próbálkozók esetében elkeseredésből fakad, vagy esetleg észlelnek tüneteket és megpróbálják, hátha már korábban pozi lesz?

2014. máj. 14. 12:49
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
54%

Kedves 6! Az esetek 95%-ban az "énminthalátnékvalamitrajta" tesztek eredményei nem rohangálnak...:)

Itt van a kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2014. máj. 14. 14:56
 22/59 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudok mit mondani, de én halvány tesztekről beszélek, nem képzelgésekről.

Hogy vagytok a kérdésed óta? Javult vmit a helyzet.

Én is kidobom a hőmérőmet vasárnap, úgy döntöttem...

2014. máj. 14. 15:03
 23/59 anonim ***** válasza:
77%

Az irigyek pontozzák le vajon azokat akiknek a nemvárt előtt már pozi a teszt?

Ha figyelsz a testedre megérzed a változást, persze van aki nem és olyan is aki csak azt hiszi, hogy érez valamit, mert évek óta várja a kisbabáját!

Teszteljen mindenki akkor és úgy ahogy neki jó! Ne mások véleménye számítson! :(

2014. máj. 14. 15:06
 24/59 anonim ***** válasza:
94%
Jó ötlet! És aki másként tesz, ne kóstolgassa már!
2014. máj. 14. 15:08
 25/59 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 6-os, valaki nagyon pikkel rád, pedig csak a tapasztalatodat írtad le :).Asszem 2-es, 8-as, 14-es vagyok. Engem is lepontoztak,pedig tényleg csak az életemet írtam le, és a kérdésre válaszolók sajnos átmentek egy egymásra licitálós fikázásba azokkal szemben, akik tényleg csak lehet, hogy kétségbe esésükben, sokszori csalódottságukban, reménykedésükben görcsölnek rá ennyire a tesztelésre.Első babánál én is össze vissza teszteltem, de mint írtam, azt sem tudtam, mikor kellene "nem vártnak " lennie. Természetesen csalódás volt mindegyik negatív teszt, ezért kellett bekeményítenem magammal szemben, és mikor rendeződött a ciklusom, kivárni a megfelelő időt, sőt plusz napokat is vártam, bár igen, nehéz volt. Nekem is furcsa, amikor valaki annyira szeretné, hogy pozi legyen, hogy különböző szögből, módon felteszi a tesztjét, de sokszor ők is tudják az eredményt, csak megerősítést várnak. Nem szabad ítélkezni felettük, ki tudja, mióta szeretnének babát, nem mindenki éli meg jól a várakozást. És van nekem is több barátnőm, aki mint a 6-os, hamar tapasztalt tüneteket, szinte megérezte a babát. Nekem pl sokáig semmiféle tünetem nem volt csak pozi teszt, és ultrahang. :)
2014. máj. 14. 15:16
 26/59 A kérdező kommentje:

Én nem is próbáltam sugallni a kérdéssel, hogy valaki nem cselekszik helyesen, bárhogy is tesz, ahogy a kommentjeimben is írtam, és a válaszolók kb 95%-a fel is fogta. Nekik pacsi.

"Jó ötlet! És aki másként tesz, ne kóstolgassa már!"

Magázódunk?:D Újra mondom: mindenki akkor tesztel, amikor akar, csak nem értettem, hogy mi oka lehet valakinek megvenni pénzért iksz darab tesztet 5 nappal a menzesze előtt, amikor ingyen kivárhatná a menzeszt, ugyanúgy megtudná, hogy megjön-e vagy sem. Most már értem, hogy az emberek türelmetlenek és nem várják ki (ingyen) a dolgot. (Mint amikor valaki póthajat tetet fel, pedig meg tudná növeszteni is, csak az sok idő és türelmetlenek.)

Te tényleg mindent értesz a világból, vagy amit nem értesz, az nem is érdekel? Bocsi, ha engem igen.

2014. máj. 14. 15:20
 27/59 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj, Kedves, ettől a pontozástól nem dőltem a kardomba. :) Az 5. várandósságomra készülök egyébként. Én korán látszó típus vagyok, a barátnőm nem az, így ő már tudja, hogy csak a kimaradtkor érdemes költekeznie. A rutin meg az évek.. :)

6

2014. máj. 14. 15:22
 28/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem Maga ne kóstolgassa! Senki ne kóstolgassa! :D
2014. máj. 14. 15:23
 29/59 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy friss pèlda:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Ilyenkor azt nem ertem,hogy egy ilyen homályos képtől mit vár?

En is teszteltem elotte,de mikor halvany csikos lett azt nem kellett keresgélni,bejelolni..

2014. máj. 14. 15:35
 30/59 anonim ***** válasza:
45%

Remek példa! De nem ismered, lehet, hogy 8. lombikja és már maga sem tudja, mit csinál. Reménykedni szeretne. Ettől még nem kell ne azt hazudni, hogy ott a csík és lehülyézni sem kell.

Szal kedves kérdező összefoglalva amolyan "jellemhiba". Mit a gonoszság, a butaság stb. Nincs rajta mit megérteni. Vagy, amikor az egyik kedves barátom 500 Ft-ot elautókázik, hogy 12 forinttal kevesebbért vegyen meg egy tejfölt. :) Jellemhiba. :)

6

2014. máj. 14. 15:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!