Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » S. O. S Terhesség alatt...

Weman Alida kérdése:

S. O. S Terhesség alatt viszkedés mindenhol, volt már valaki így?

Figyelt kérdés

21 hetses terhes vagyok. Minden nap szinte viszkedem, valamikor egyfolytában, csipés marás szerű, mikkor meg nézem semmi nem látszik, csak rettenetesen viszked, éjjel nappal is. Dokinál voltam ezen a héten vizsgálaton , monta minden rendben van, a babával: montam neki a viszkedést, és mivel nekem rossz a májam el küldőt vérvételre.

Én attól félek h a babámra is ki hat a viszkedés nagyon félek töle . és nem tudom meg állni h ne vakarjam meg. hiába zuhanyzom le, vagy váltok tusfürdőt.Kentem testápoloval is . lehet szárasságtól ? ( Ásvány Vízet iszom 1 litert kb)most probálok tőbbet inni. hátha a szárasság .

Volt valaki iggy ?????

Nagyon félek tőle h a baba is viszed vagy valami.

Válaszojatok kérlek

Köszönőm

2014. máj. 15. 09:13
 1/6 Mays ***** válasza:
Nekem volt, ugyan nem ilyen koran csak a vege fele amikor mar nagyon vizes voltam, foleg a labaim viszkedtek
2014. máj. 15. 09:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Keress fel egy bőrgyógyászt, nekem adott rá krémet.
2014. máj. 15. 09:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Neugranormonnal kend be, én is igy jártam, és az orvosom ezt irta ki, és segitett is.
2014. máj. 15. 11:46
 4/6 ivilicious ***** válasza:
kicsit én is viszketek, olajjal kend magad!
2014. máj. 15. 11:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Orvosoddal beszélj, én mikor a patologian voltam a mellettem lévő kismama is igy volt és a májfunkciókkal nem volt vmi rendben már nem emlékszem pontosan, persze nem azt mondom h neked is az van de jobb egy labort csináltatni, igyál kalciumot! És vmi semleges gyógyszertári fürdetővel fürödj
2014. máj. 15. 12:15
 6/6 anonim ***** válasza:
3. válaszoló vagyok. Nekem az orvosom azt mondta, hogy ez terhességnél előfordul. Nem mindenkinél, de elég gyakori tünet. Nem kell sem betegségre gondolni, semmi rosszra. És a babára sem lesz hatással a viszketés. Én is féltem hogy látszani fog rajta, mert nekem olyan szinten viszketett a hasam is, hogy szinte kaparni akartam mindenféle dörzsi tárgyal, de nem szabadott csak finomat vakarni. Nekem mondom ez a neugranormon segitett. Le is hűtötte és csökkent is a viszketés, majd elmúlt. Én is először tusfürdőt váltottam, majd kentem olajjal, de semmi hatása nem volt.
2014. máj. 15. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!