Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hő, mikor mennyit mutat?

Eviboy24 kérdése:

Hő, mikor mennyit mutat?

Figyelt kérdés
Sziasztok, mi a parommal nagyon szeretnenk babat januar ota, voltam dokinal, folirta a clostibegyet 13-17 van a hatasa kivancsi leszek ra, egy nap 2is csinaljuk, melle szedek elevitet ill mehpempot, szerintetek sikerul valaha? Egy elkeseredett lany, Segitsetek mar nekem hogy a hő hogy mukodik? Homeros dolog? Melyk a legjobb ho amikor fogganhat a baba, es mit mutat amikor mar megfogant? Mennyit?
2014. máj. 15. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:

hát ehhez legalább 2 hónapig kell mérned, mindig ugyanabban az időben, ébredés után közvetlenül.

és akkor kiderül, hogy nálad hogy működik, mert minden ember más... a szervezete is más. És hogy nálad hogy van, senki nem tudja megmondani, csak te, ha van összehasonlítási alapod (előző hónapok alapján)

Január óta nem olyan sok idő telt még el, nem szedsz/csinálsz te túl sok mindent? (mondom ezt úgy, hogy több, mint 5 évig vártunk az első babánkra)

2014. máj. 15. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Akkor vagy termékeny napoknál, amikor az alaphőd leesik és utána felugrik. A hőnnek magasan kell maradnia, ha menzi közeledtével se esik vissza, akkor lehet reménykedni. Hogy mennyire magas, az az alaphődtől függ. Ahhoz mérten kell figyelned az ugrást.

Amúgy egy nap ne cvsináljátok kétszer, mert a felhígul a hadsereg. Azért ajénlják a kétnaponti együttlétet, mert két naponta érnek meg a spermiumok. ha sokszor csináljátok, akkor nem érnek be. lehet persze naponta is összebújni, de egy nap többször ne, mert ezzel pont az ellenkezőjét éritek el.

A méhpempő jó dolog. De vterhesvitamint nem muszáj még szedned, ráérsz várandósan, most elég a folsav és mivel tavasz van, egyél inkább sok zöldséget, gyümölocsöt. De ha ragaszkodsz a terhesvitaminhoz, akkor 2-3 naponta elég bevenned egyet.

2014. máj. 15. 22:45
 3/5 A kérdező kommentje:

Kösy a valaszt,mennyi a norm hő?

Es amikor terhes vagy 37 c'felett kell lennie?

2014. máj. 15. 22:56
 4/5 anonim ***** válasza:

egyébként a closty bezavar a hőmérőzésbe, így nem sok értelme van.

szóval nem most kezdeném

2014. máj. 15. 23:06
 5/5 anonim ***** válasza:

A te alaphőd lesz a normális hőd. Ezt legalább 2 havi hőgörbe alapján fogod látni (és igen, clsty nélkül mutat igazán jót). Nos, ehhez mérten kell látnod.

Az én alaphőm alacsony, 35.5 körüli, max 36. A megugrott hőm 36.6-36.7. Maxumum ennyire ment fel. Én is megijedtem, hogy 37-nek kell lennie, mert az alatt nem lehet terhesség, de ezs nem igaz. Nekemm 36.7 volt a maximum és terhes lettem ekkora hővel is.

Akinek az alaphője 36 felett van, annak a megugrott hőjue valóban 37 lehet.

2014. máj. 15. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!