Menstruacios ciklus kiszamitasa jol tudom?
Figyelt kérdés
Aprililis 26 - an jott meg.
Majus 26-an.
-/+ 1 nap.akor 28 napos a ciklusom vagy 30 napos?
Bocsi hogy nemertem .koszi.
2014. máj. 16. 16:12
1/8 anonim válasza:
Nem értem miért nem lehet használni a googlet!!
3/8 anonim válasza:
30 napos a ciklusod ( 28 napos ciklusnál úgy tudod kiszámolni a következő menstruáció időpontját: pl. 5-én jött meg utoljára, akkor 5-3=2 tehát következő hónap 2-án kell újra mejönnie).
5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat.sajnos egyik linket sem tudom megnyitni mobilrol vagyok :-(
Ha jol szamolom az itteni peldabol akor 23- an kellene megjonie?
Vagy nem?
2014. máj. 16. 16:30
6/8 anonim válasza:
Nem, mivel ha neked kb. minden hónap 26-án jön meg +/- 1-2 nap (azaz 30 napos a ciklusod), akkor legközelebb is május 26-án kell megjönnie.
7/8 anonim válasza:
Mindig feljegyzed a SAJÁT ciklusodat!
Kiszámolod, hogy hány nap telik el a kettő között úgy, hogy a vérzés 1. napja az 1. ciklusnap és a következő vérzést MEGELŐZŐ nap a ciklus utolsó napja.
Átlagot vonsz néhány hónap eredményéből!
És így tudod meg, hogy neked kb. mikor kell megjönnie.
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben ertem.koszonom a valaszokat.
Minden jot.
2014. máj. 16. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!