Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tőlem lehet terhes, szerintete...

Tőlem lehet terhes, szerintetek, vagy az exétől?

Figyelt kérdés

Jún.12-én lefeküdtem egy lánnyal, kaland volt az egész, ragaszkodott hozzá hogy óvszer nélkül, mikor volt nálam, de anélkül csináltuk.

5 napra (Juni.17.) csinált egy terhességi tesztet ami negatív lett, pár órára rá elkezdett 1 napig menstruálni. Tegnap (Juni.21.) csinált egy másik tesztet ami pozitiv lett, elment nőgyogyászhoz ott is láttak ultrahangon egy "nagyon pici valamit". Azt mondták lehet akár ciszta is. A történethez hozzátartozik hogy Junius elején lefeküdt az exbarátjával szintén óvszer nélkül, pont akkor mikor peteérése kellett hogy legyen, bár azt mondta az exe kizárt hogy elment volna benne mert nem is állt fel.

Szeretném azt hinni hogy nem én vagyok az apa. viszont ha tőle lenne terhes akkor meg miért lett negatív a tesztje több mint 2 hét elteltével, 2,5 hét elteltével pedig már miért pozitív? Ezen kívül még mindig valószínű hogy ciszta miatt volt pozitív a teszt...

Hozzátenném én nem egy, nem kettő lánnyal voltam életemben óvszer nélkül együtt, szóval nem egyszer alkalmaztam a megszakításos módszert, de soha sem mentem el másban vaginális úton, maximum előváladék tud kijönni belőlem úgy.

Ha valaki tudna érdemben segíteni és értelmes válaszokat adni azt nagyon megköszönném!

2016. jún. 22. 11:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
apasági teszt ha megszületik a gyerek.ez az egyetlen ami kiderítheti.
2016. jún. 22. 12:08
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
10 napja voltatok együtt, kizárt, hogy abból látott volna bármit az orvos az ultrahangon. De most komolyan, miért nem védekezel, ha nem akarsz gyereket??? A nemi úton terjedő betegségektől nem félsz???
2016. jún. 22. 12:09
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőtöktől simán lehet terhes. Sőt, amilyen a hozzáállása, még az is lehet, hogy van harmadik, negyedik...stb. apajelölt.

Nos ha terhes, akkor majd DNS tesztet kell végeztetni.

Csak a számolgatásod végett közlöm, hogy felesleges ezen agyalnod, nekem id volt már peteérésem a ciklusom 10-ik és a 22 napján is. A teszt meg hogy mikor jelzi a terhességet, az még nem jelent semmit a terhesség korára nézve. Szóval mindketten befutók vagytok.

2016. jún. 22. 12:12
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Kaland volt az egész... minden kalandoddal arról beszélgetsz, mikor mentsruál és mennyi ideig?
2016. jún. 22. 12:15
 5/18 anonim ***** válasza:
90%

Nem áll össze a kép:

06.12-én volt szex, 06.17.-én pedig egy negatív teszt? Idáig jól értem? Azt minek kellett? Olyankor, még ha meg is termékenyült a petesejt, vándorol a méh felé, beágyazódás sem volt még!

Júni 21.-én, egy havi után pedig lát "valamit" a nőgyógyász??? Ez abszurdum. Olyankor nem lehet pozitív a teszt, mert a hcg hormon még mindig nem elég ahhoz, hogy kimutassa.

Nőként mondom, pedig lojális szoktam lenni, de ez a nő hazudik.

2016. jún. 22. 12:18
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

A megszakítás nem védekezés, simán teherbe ejthetted.

Mivel azt írtad a másik pasinak még fel sem állt, akkor mégis hogy lehetne tőle terhes a csaj??

De nyilván mi itt gyakorin nem fogjuk tudni megmondani hogy ki az apa.

Ha nem akarsz gyereket, védekezz! Azzal nem dicsekednék a helyedben hogy mindig megszakítással csinálod, ez jó nagy butaságra vall, előbb-utóbb így teherbe fogsz ejteni valakit. Tudod van az a mondás hogy addig jár a korsó a kútra...

2016. jún. 22. 12:19
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
A 12-ei szexből még tuti, hogy semmit nem lát az orvos.
2016. jún. 22. 12:28
 8/18 anonim ***** válasza:
49%
Ha szerencsések vagytok dns teszt nélkül, simán vércsoportok alapján is meg lehet nézni szülés után a babáét és netes táblázat alapján megnézni, hogy kié. Ritkán mondok ilyet, de én itt a műtétet javaslom, ha tényleg terhes.
2016. jún. 22. 12:41
 9/18 anonim ***** válasza:
87%
Tehát 9 nappal szex után volt dokinál-nos abból biztosan nem lát még a doki semmit. Ha terhes, akkor egy korábbi szexből.
2016. jún. 22. 12:46
 10/18 anonim ***** válasza:
84%
Azt, hogy nem állt fel a másiknak, a csaj mondta! Ugyanaz a csaj, aki azt állítja, hogy egy 9 napos terhességet lát az orvos. Ne már....
2016. jún. 22. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!