Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tőlem lehet terhes, szerintete...

Tőlem lehet terhes, szerintetek, vagy az exétől?

Figyelt kérdés

Jún.12-én lefeküdtem egy lánnyal, kaland volt az egész, ragaszkodott hozzá hogy óvszer nélkül, mikor volt nálam, de anélkül csináltuk.

5 napra (Juni.17.) csinált egy terhességi tesztet ami negatív lett, pár órára rá elkezdett 1 napig menstruálni. Tegnap (Juni.21.) csinált egy másik tesztet ami pozitiv lett, elment nőgyogyászhoz ott is láttak ultrahangon egy "nagyon pici valamit". Azt mondták lehet akár ciszta is. A történethez hozzátartozik hogy Junius elején lefeküdt az exbarátjával szintén óvszer nélkül, pont akkor mikor peteérése kellett hogy legyen, bár azt mondta az exe kizárt hogy elment volna benne mert nem is állt fel.

Szeretném azt hinni hogy nem én vagyok az apa. viszont ha tőle lenne terhes akkor meg miért lett negatív a tesztje több mint 2 hét elteltével, 2,5 hét elteltével pedig már miért pozitív? Ezen kívül még mindig valószínű hogy ciszta miatt volt pozitív a teszt...

Hozzátenném én nem egy, nem kettő lánnyal voltam életemben óvszer nélkül együtt, szóval nem egyszer alkalmaztam a megszakításos módszert, de soha sem mentem el másban vaginális úton, maximum előváladék tud kijönni belőlem úgy.

Ha valaki tudna érdemben segíteni és értelmes válaszokat adni azt nagyon megköszönném!

2016. jún. 22. 11:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem kicsi az esélye, hogy tőled terhes, de nem lehetetlen.

Remélem tanultál az esetből. A megszakítás nem védekezés, előváladéktól is lehet teherbe esni.

Másrészt gondold végig egy kicsit a csaj viselkedését. Ragaszkodik hozzá, hogy védekezés nélkül legyetek együtt, és az exnél is ragaszkodott hozzá, hogy peteérés kellős közepén védekezés nélkül legyenek együtt.

Ez a csaj vagy bolond, vagy felelőtlen, vagy nagyon ketyeg a biológiai órája. (esetleg abban a tévhiteben él, hogy gyerekkel fog magának egy pasit, és onnantól kezdve meg van oldva az élete)

2016. jún. 22. 13:15
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Több sebből vérzik a sztori!

1. Ragaszkodik hozzá,hogy gumi nélkül qrd meg! - Te meg ilyen balek vagy,hogy le ia qrod gumi nélkül??

2. 5 nap múlva terhességi teszt? - Ha terhes lenne sem mutatná ki 5 nap múlva semmilyen teszt

3. " A történethez hozzátartozik hogy Junius elején lefeküdt az exbarátjával szintén óvszer nélkül, pont akkor mikor peteérése kellett hogy legyen, bár azt mondta az exe kizárt hogy elment volna benne mert nem is állt fel. " - hogy az anyjába feküdt már le valakivel,akinek fel sem állt a zászló???

4. " Hozzátenném én nem egy, nem kettő lánnyal voltam életemben óvszer nélkül együtt, szóval nem egyszer alkalmaztam a megszakításos módszert, de soha sem mentem el másban vaginális úton, maximum előváladék tud kijönni belőlem úgy" - senkit nem érdekel hányszor,hány nőt qrtál meg gumi nélkül,a sztoriban nem bír releváns információval. és hogy azok nem lettek terhesek, az sem jelent semmit!

Láttad azta pozitív tesztet?

Láttad az orvos által leírtakat?

Szerintem csak kamuzik! Ha nem,akkor menj el vele orvoshoz.

2016. jún. 22. 15:12
 13/18 anonim ***** válasza:
62%
Biztos nem tőled van a gyerek!Ne hagyd hogy a nyakadba varrja :(
2016. jún. 22. 16:33
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
Aki azt írja,hogy simán lehet az övé az tanult biológiát?Most komolyan..9 napja volt a szex,még ha akkor volt pont peteérése is kevés rá az esély hogy a teszt 9 nap után kimutatná,nem hogy az ultrahang!! 5+3hetesen (pontos számolás,mert lombik volt) lehetett látni egy petezsák szerűséget..az-az megtermékenyítés után 26.napra.
2016. jún. 22. 19:05
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
Szintén azokkal ertek egyet, akik azt mondjak h ez lehetetlen gyakorlatilag h a tied legyen... Nálam Marc 7volt az utolsó menzesz. Április 3 lett volna a következő, de pozi tettem lett helyette, viszont 7en sos elmentem dokihoz es felritkulast ill egy 2 mm-es petezsakot látott. Mindezt ugy h marc. 20an pé valamint 19en voltunk akkor utoljára együtt. Nem gondolnam h a csajszi igazat mond.
2016. jún. 22. 19:28
 16/18 anonim ***** válasza:
51%

Ez mi...???

10nap utan meg nemis alakul ki terhesseg. Kell 12-14nap.

Es meg akkor sem lat semmit az orvos.

5hetes kor korul tudja csak kitapintani is.

Szerintem a csaj nagyon jol tudja kitol van. Erdekes h ennyire akarta ovszer nelkul.

Ciszta nem okoz pozitiv tesztet ez 10000% nekem 4 eve folyamatosan van cisztam. Soha nem produkaltam pozitiv tesztet. Pedig egy evig probalkoztunk. Tehat havi par teszt elment

2016. jún. 22. 22:03
 17/18 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon jól tudja a csajszi, hogy kitől esett teherbe,hiszen ezért is ragaszkodott a gumi nélküli szexhez, hogy rád tudja sózni.

Vigyázz vele, megvan a magához való "esze"!

2016. jún. 22. 22:55
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett veletek? Kiderült valami?
2016. nov. 20. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!