Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor mutatja ki a teszt?

Mikor mutatja ki a teszt?

Figyelt kérdés
2 napja kellett volna megjönnie. Mindig vannak a menzesz előtt tüneteim, most semmi, késni nem szokott. A mellem sem duzzadt, nem fáj, ez a tünet is minden menzeszem előtt 1 héttel legalább megvan. Ráadásul pár nappal ezelőtt olyan nyilallást éreztem a méhemben, mint eddig soha. A mai teszt negatív, napközben csináltam, de koncentrált volt a vizelet. Valakinek volt hasonló?
2016. jún. 22. 14:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
lehet nem középidőben fogantál meg ... ezért kell még egy két nap mire kimutatja.
2016. jún. 22. 14:12
 2/13 A kérdező kommentje:
De azt vegyem terhességi tünetnek,hogy nincs pms tünetem? Picit már megkavarodtam, mindenki azt írja, hogy "mindjárt megjön" érzése volt terhességnél is és duzzadt mellei.
2016. jún. 22. 14:16
 3/13 anonim ***** válasza:

de figyu, nem vagyunk gépek, nem kell mindenkinek ugyanúgy működnie.

Lehet hogy neked pont nincs ilyen tüneted , de lesz majd más tünet ami meg másnak nincs.

1. voltam

szerintem várj 1-2 napot és tesztelj újra koncentrált vizelettel

2016. jún. 22. 14:21
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem várj 1-2 hetet ha nem jön meg addig csinálj tetszett. Lehet később fogant a baba. 22 N 11 hetes kismama 😍
2016. jún. 22. 14:21
 5/13 anonim ***** válasza:

egyébként nekem is mensi előtt már 1 héttel majd leszakad a mellem. Amikor terhes lettem, egyáltalán nem fájt a mellem ! Úgyhogy ez nem törvényszerű,

Ismét 1. voltam

2016. jún. 22. 14:23
 6/13 A kérdező kommentje:
Azt hittem 2 nap után, már mutat valamit. Nagyon nehezen viselem, hogy nem tudom mi a helyzet, ráadásul nem vagyok egészséges, hamar beszélnem kellene a dokimmal, ha terhes vagyok.
2016. jún. 22. 14:26
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen, ez nagyon furcsa, hogy nem duzzadt a mellem és nem fáj, nem vagyok fiatal, 20 év alatt megszoktam, hogy mensi előtt nagyon fájnak. De akkor legalább nem vagyok egyedül ezzel :)
2016. jún. 22. 14:30
 8/13 A kérdező kommentje:
Ja és június 6.-án voltunk utoljára együtt, akkor volt peteérésem (nyákból tudom).
2016. jún. 22. 14:41
 9/13 anonim ***** válasza:
A nyák csak az ovu előjele általában az első nyák mentes napon szabadul ki a pete,szóval foganhatott később :)
2016. jún. 22. 15:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia! Mintha en irtam volna ki a kerdest. Nekem egy napja kesik de mindig pontosan megjott eddig sot inkabb elott de ilyen meg nem volt. A tesztem nekem is negativ mensinek semmi jele. Majd irj mi lett veled!
2016. jún. 22. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!