Csajok ha most teherbe esnétek megtartanátok a babát? Válaszotokat indokoljátok meg.
En nem tudom hogy lehetne valahogy támogatni a védekezést.. Vannak olyan szinten lévő emberek (sajnos) akik azt se tudjak mi az védekezés.. Persze a szex ösztönösen megy...aztan meg abortuszra állnak sorba... A pénzes réteget meg védekezzen ha annyira szereti a lóvét ne csinaljon gyereket hogy abortuszra alljon sort..
korabban mint irtam tisztelet a kivétel (akik védekezés mellett esnek teherbe, ill akiknek beteg baba) az mas kategória. Viszont ez a kerdes is arra utal hogy a védekezésre a mai tarsadalom egyre inkabb "tesz rá" majd elveteti... Az ilyen hozzaalasu embereket eleve meddove tenném. Lehet lepontozni nyugodtan ...
20 éves vagyok, már van egy "becsúszott" gyerekem. Az volt életem legjobb hibája, hogy aznap nem védekeztünk. :)
Szívem szerint akarnék még egy gyereket már most, viszont védekezünk, mert be kell fejeznem előbb az egyetemet. De ha becsúszna, megtartanánk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!