Megnéznétek? Egyáltalán nem értem.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nagy szükségem lenne hozzáértők válaszára.
Eddig pontos,egyenletes görbéim voltak,de ez a hónap kifogott rajtam ,és nem értem ez miért lett ilyen?
Mutatom:
Először azt hittem ciklus elején ovu volt,de látjátok ,leesett a hőm ,majd pontos középidőben megint felugrott ,örültem is,hogy akkor most van ovum,sikerült is együtt lennünk,de szintén leesett. :(
Ilyenkor mivan ? Egyáltalán nem volt még ovu szerintetek? Vagy mit lehet ebből kielemezni?
Köszönöm ha megnézitek !
2016. jún. 24. 13:26
1/2 anonim válasza:
Ha innen megindul megint fölfelé és tartósan fennmarad, akkor ott volt ovu, ahova húzta a gép. Még épp alaphő fölött vagy, ennyi belefér ovu után is, ha most szépen fölmegy.
2/2 anonim válasza:
Valószínű az első lemenetelnél nem repedt meg a tüdő, ha most fent marad a hőd akkor ott volt az ovu ahová behúzta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!