Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes már tesztelnem?...

Érdemes már tesztelnem? Ovitrelle tüszőrepesztőt kaptam ennek ma van a 12. napja.

Figyelt kérdés
Vannak tüneteim, mint pl fáradékonyság, egész nap alszom vagy pisilek, de nem tudom, hogy pl az influenza szerű hőemelkedés és fáradtság terhesség miatt van, vagy sem. Kimutatná már a teszt? Köszönöm
2016. jún. 28. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én várnék még. A szuri után 24-36 órán belül reped általában, tehát a 10. dpo körül lehetsz. 4-5 nap múlva biztosabb az eredmény, plusz még okozhat a szuri is téves pozitív eredményt.
2016. jún. 28. 14:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudom h nehez de enis varnek 4napot meg legalabb.
2016. jún. 28. 14:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor még várok, csak jó lett volna tudni milyen gyógyszert szedhetek mert gondolom az antibiotikum nem az igazi az elején
2016. jún. 28. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mire kéne antibiotikum? Kb. az 5-6. hétig nem kapcsolódik össze a vérkeringés, nincs fizikai kapcsolat az anya és az embrió vérkeringése között, el sem jut hozzá, amit beszedsz. Egyébként ha szükséges, terhesen is nyugodtan lehet, sőt kell szedni antibiotikumot (paracetamolt, vagy paracetamol származékot).
2016. jún. 28. 14:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha megsem a terhessegi tunet a rengeteg pisi meg az izuleti fajdalom fejfajas faradekonysag hanem valami influenza es/vagy hugyuti fertozes. De akkor nem aggodok ha semmi kapcsolat nincs ha van is baba
2016. jún. 28. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nem szednék be semmilyen antibiotikumot enyhe influenzás tünetekre. Az igaz, hogy nincs kapcsolat köztetek, de beleavatkozhat a beágyazódás és a kezdeti osztódás nagyon érzékeny rendszerébe bármilyen gyógyszer.

Ha nem vagy lázas, nem fáj a pisilés, akkor szerintem ne vegyél be semmit.

Nálam az enyhe influenzás tüneteket mindig babával függtek össze, főleg, hogy most járvány sincs :)

Dukkolok

2016. jún. 29. 11:01
 7/7 A kérdező kommentje:
En is ezen kattogok hogy nyar van nincs jarvany. De meg 4 nap a mensiig szoval turelmesnek kell lennem
2016. jún. 29. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!