Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tehetek? ( többi lent)

Horikarkarka kérdése:

Mit tehetek? ( többi lent)

Figyelt kérdés
Ott kezdeném,hogy már van két gyerköcöm és ugy néz ki várandós vagyok a Kisfiam 1éves. De a párom már most kijelentette hogy nem tarthatom meg babát. Tesztet nem csináltam még. 5napja késik, de nagyon fáradt vagyok és hányingerem is van. Ilyen korán már lehetnek ilyen jellegű tünetek? A két terhesség alatt csak a 8.hétől voltak ilyen ttünetek. Nem tudom mit tehetnék szertném ezt a babát nem tudnám őt megölni.
2016. jún. 28. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Először is tesztelj, hogy tudd meg, mi van. Persze, lehetnek tünetek simán. Hogyhogy mit tehetnél? Megszülöd. Együtt csináltátok, de a te testedben van, nem utasíthat abortuszra, ha te nem akarod. Vagy hogy érted pontosan a kérdést?
2016. jún. 28. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Győződj meg először, hogy valóban terhes vagy-e? Ha igen, akkor beszéld meg a pároddal, hogy megtarthatod-e? Ha az akarata ellenére tartod meg, akkor készülj fel arra, hogy egyedülálló anya leszel. Az abortusz NEM gyilkosság.
2016. jún. 28. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sem elitelendo ha nem tartod meg. Hisz mar van ket gyermeketek. A masik az h nem minden terhesseg egyforma. Meg egy szemelynel sem.:)
2016. jún. 28. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha valoban baba van akkor egyik út hogy elveteted ahogy a párod akarja.. De csak ha meg is tudod neki bocsjtani máskülönben ramehet a kapcsolatotok.. Vagy megtartod es lehet hogy o megy el... Szerintem ez pont egy olyan helyzet ahol igazan jo megoldás nincs. A helyedben ezert megprobalnam meggyőzni hogy hagy tartsatok meg. Amennyiben ez nem járható ugy önmagam helyeznem előtérbe.. Ha magad is elboldogulsz akkor tarsd meg ha a masik utat választod akkor bocsáss meg magadnak is parodnak is. Mert akkor kettővel maradhatsz egyedul... Mielott ebbe a rettenetes merlegelgetesbe belefogsz deritsd ki valoban van e baba. Kerlek irj majd drukkolok hogy ez esetben csupán kesesrol legyen szó.
2016. jún. 28. 21:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Holnap reggel írok mindenképpereggel tesztelek
2016. jún. 28. 22:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Na, mi lett a teszt eredménye?
2016. jún. 29. 06:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Én biztos megtartanám.Soha nem bocsátanám meg a páromnak. Ha annyira nem akarta miért nem védekezett
2016. jún. 29. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!