Ki nem várja július 13-a környékére? Vajon összejöhet így vagy túl korán voltunk együtt?
Ciklusom 29-31 napos, június 15-én mensziztem 18-án és 24-én voltunk együtt a párommal a ciklus.hu 29-re írja az ovut, 27-28-án volt átlátszó nyúlós szerű nyákom. Ja és először felváltva majd csak a jobb oldali petefészkemnél éreztem szúrkálást. Szerintetek sikerülhet?
Nem hőmérőzök, görbét se vezetek, nem vagyok neki feszűlve a témának, akkor vagyunk együtt amikor jól esik, jön amikor jönni szeretne, de azért titkon örülnénk ha sikerülne. ;) Előre is köszönöm, aki válaszol! :D
Jajj, de jó.. ;) Gratulálok és boldog babavárást kívánok nektek! Remélem ez nálunk is bejön. :D Drukkolj!! ;)
Köszönöm kérdésed. Igen elmúlt. Veled mizu, hogy vagy? :)
Szió! Ne keseredj el, lehet hogy még nem jelzi, csinálj tesztet pár nap múlva ha nem jön meg, erősen szurkolok, hogy mégis pozi legyen! ;) Aztán mindenképpen írj!! ;)
Nekem ma egész nap szurkál a petefészkem felváltva, hol a jobb oldalon hol a bal oldalon, de nem egyfolytában csak időnként. :S Még van 10 napom a nem vártig. Egyik pillanatban úgyérzem, hogy igen most összejött és pozi lesz, a másik pillanatban meg szomorú vagyok, hogy lehetetlen hogy így sikerüljön. Azért már nagyon várom, hogy tesztelhessek, bár lesz ami lesz alapon vagyok továbbra is, nem adom fel, nem élem bele magam, bízom benne hogy ha nem is most, de egyszer sikerülni fog. ;D
Kedves #2!
Mi van veled? Hogy érzed magad? :)
#17!
Szerintem az a gyanús, ha valami más, mint szokott lenni. Mindenkinek más a pms és a koraterhes tünete is. Én is éreztem, hogy valami más, nem feszült a mellem annyira, mint mensi előtt szokott. Fájt a hasam is, pedig az sem szokott mensi előtt. A nemvárt előtt 2 nappal pozit teszteltem. :)
#18!
Vegyél ovu tesztet, és megtudod, van-e ovud. Nagyon kevesen érzik azt meg szerintem. Miért ne lenne ovud?
Nálunk ebben a hónapban kimaradt 5 nap a legtermékenyebbek közül, pont félidőben. És éppen most lettem terhes :)
#19 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!