Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most halvány pozitiv?

Ez most halvány pozitiv?

Figyelt kérdés

A teszt x-epil. A csík azonnal látszott. nem várt előtt vagyok 2-3 nappal kb.

[link]

válaszokat előre is köszönöm !

2016. jún. 30. 14:52
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%
Mintha lenne ott valami. De én inkább egy rossmanos Facelle tesztet csinálnék a helyedben. Nekem csak az lett pozitív pedig már 38 napja késett... Az X-epil csak 9 hetesen lett pozitív. Drukkolok neked. 22 N 12 +4 hkm
2016. jún. 30. 15:46
 22/54 anonim ***** válasza:
100%

En is facelle-lel tesztelnek, sokkal erosebb lett nekem is az x-epilnel. Drukkolok, majd ird meg! Mikor tesztelsz masikkal?

19-es

2016. jún. 30. 15:52
 23/54 anonim ***** válasza:
100%

Elokerestem, igy neztek ki anno a tesztjeim (szerkesztes nepkul szaradas utan):

[link]

2016. jún. 30. 15:56
 24/54 anonim ***** válasza:
100%
vagy az vagy vagy nem...én az ilyenek miatt mert volt amelyiknél jó fénybe simán lehetett a másodikat látni...csak akkor teszteltem már amikor legalább 2 napot késett és akkor már nem is volt kérdés a második csík
2016. jún. 30. 16:15
 25/54 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyitoval kellett neznem a 12.dpo-s x-epilt de 2 naponta lehetett latni az erosodest.

Itt a kep: [link]

2016. jún. 30. 16:20
 26/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat ! Igen a facelle-vel fogok tesztelni , arról nagyon sok jót hallottam, többek között azt is hogy ha megjelenik rajta halványcsík akkor az bizony babát jelent. Tehát nem hajlamos a szellem/száradási csíkra.

Holnap reggel fogok tesztelni és akkor facellével.

Kedves 23-as, köszönöm a képet, nagyon szépen erősödőek a tesztjeid :) köszönöm a képet !

Tudom hogy nem várt előtt nem jó tesztelni, de úgy fáj a mellbimbóm, hogy már ez lett furi. És sok fehér folyásom van, miközben mensi már 3-4 nappal vizes folyásom szokott lenni. fel vagyok puffadva. Ezek miatt merészkedtem tesztelni. :)

Köszönöm a válaszokat !

2016. jún. 30. 16:23
 27/54 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én is ma tesztteltem egy x-epillel. Kb ilyen lett mint a tiéd.. csináltam utána egy facelle tesztet is,azon is van halványan valami. 10 dpo-n vagyok,ha jól számolom. :) Kíváncsi leszek neked,hogyan alakul,majd írd meg. :)
2016. jún. 30. 16:53
 28/54 anonim ***** válasza:
100%
Bizony! Nekem a facelle teljesen jól látható pozitív volt, mikor az xepilen szinte semmi sem látszott! :) Drukkolok!
2016. jún. 30. 16:53
 29/54 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

hát holnap reggel kiderül.Mindenképp megírom :)

Remélem az én facelle tesztemen is lesz valami :))))

Te is ird meg kedves utolsó előtti válaszoló mi lett veled végül. Te mikor tesztelsz legközelebb ???

Hát ahogy így olvasom a válaszokat, azt kell hogy mondjam hogy az xepil akkor eléggé véleményeket megosztó teszt. nem is fogok venni , inkább a facelle, arról tényleg csak jót hallottam :)

2016. jún. 30. 17:10
 30/54 anonim ***** válasza:
Facelle tesztet ajanlom. Ha az az amit en latok es gondolok. Az megmutatja :)
2016. jún. 30. 22:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!