Ez most halvány pozitiv?
A teszt x-epil. A csík azonnal látszott. nem várt előtt vagyok 2-3 nappal kb.
válaszokat előre is köszönöm !
En is facelle-lel tesztelnek, sokkal erosebb lett nekem is az x-epilnel. Drukkolok, majd ird meg! Mikor tesztelsz masikkal?
19-es
Elokerestem, igy neztek ki anno a tesztjeim (szerkesztes nepkul szaradas utan):
Nekem is nagyitoval kellett neznem a 12.dpo-s x-epilt de 2 naponta lehetett latni az erosodest.
Itt a kep: [link]
Köszönöm a válaszokat ! Igen a facelle-vel fogok tesztelni , arról nagyon sok jót hallottam, többek között azt is hogy ha megjelenik rajta halványcsík akkor az bizony babát jelent. Tehát nem hajlamos a szellem/száradási csíkra.
Holnap reggel fogok tesztelni és akkor facellével.
Kedves 23-as, köszönöm a képet, nagyon szépen erősödőek a tesztjeid :) köszönöm a képet !
Tudom hogy nem várt előtt nem jó tesztelni, de úgy fáj a mellbimbóm, hogy már ez lett furi. És sok fehér folyásom van, miközben mensi már 3-4 nappal vizes folyásom szokott lenni. fel vagyok puffadva. Ezek miatt merészkedtem tesztelni. :)
Köszönöm a válaszokat !
köszi a válaszokat :)
hát holnap reggel kiderül.Mindenképp megírom :)
Remélem az én facelle tesztemen is lesz valami :))))
Te is ird meg kedves utolsó előtti válaszoló mi lett veled végül. Te mikor tesztelsz legközelebb ???
Hát ahogy így olvasom a válaszokat, azt kell hogy mondjam hogy az xepil akkor eléggé véleményeket megosztó teszt. nem is fogok venni , inkább a facelle, arról tényleg csak jót hallottam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!