Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most halvány pozitiv?

Ez most halvány pozitiv?

Figyelt kérdés

A teszt x-epil. A csík azonnal látszott. nem várt előtt vagyok 2-3 nappal kb.

[link]

válaszokat előre is köszönöm !

2016. jún. 30. 14:52
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mikor tesztelsz? :)
2016. júl. 1. 07:41
 32/54 anonim ***** válasza:
nem látok rajta semmit. en a nem vart elott egy nappal teszteltem. azonnal eros pozitiv jott ki. azota sem jott meg. 33 hetes kismama :)
2016. júl. 1. 09:48
 33/54 A kérdező kommentje:

Sziasztok , jó reggelt Mindenkinek !!!

Teszteltem :) Remélem fog erősödni még !

Facelle teszt, halványan élőben látszik a második csík :) fotón ha akarom látom hogy nem akarom, nem látom ! viszont kezdettől fogva látszott a második csík !!

[link]

X-epil teszt másik darabja. Ez talán mintha erősödött volna , nem ? nem tudom élőben teljesen jól kivehető, azonnal előjött és színes csík !

[link]

2016. júl. 1. 09:50
 34/54 anonim ***** válasza:
100%
Én látom! Gratulálok! :)
2016. júl. 1. 10:41
 35/54 anonim ***** válasza:
100%
Erősödött,halk gratulálok.kívànom a legjobbakat!
2016. júl. 1. 10:46
 36/54 A kérdező kommentje:

Sziasztok !!!

Jajjj de boldog vagyok csak halkan !

hogy ti is láttok némi erősödést !:)

a hideg futkos rajtam!!

Párom még nem is tudja, de nagyon boldog lesz, csak meg akarom várni az erős két csíkos tesztet ! amit megmutathatok neki ! :) azért még holnap reggel csinálok tesztet:) márcsak a magam megnyugtatása végett.

Remélem nem fog megjönni. kb. holnap lenne esedékes a nemvárt. de nincs semmi mensis tünetem ! :))))

köszönöm a válaszokat ! <3

2016. júl. 1. 11:45
 37/54 anonim ***** válasza:

Szerkesztes nelkul is latszik a mai x-epilen, es rozsaszin (tegnap meg csak szurkenek lattam). Azert kontrasztositottam is kicsit, felso a tegnapi, also a mai, idon belul nem lesz ilyen akarmire az x-epil:

[link]

A Facelle-t reggeli elsobol csinaltad?

2016. júl. 1. 13:45
 38/54 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó köszönöm szépen , így már ténylegesen látható hogy erősödött :)))))))))))))))))

A facellet is reggeli elsőből csináltam, ugyanabból mint az x epilt, és érdekes hogy sokkal erőteljesebb volt azon is a csík, csak ahogy kiszáradt úgy elhalványult. Bízom benne, hogy holnap is lesz reggel egy pozi tesztem, mert meg van otthon egy db.

Nagyon köszönöm hogy kontrasztosítottál rajta :)

Mostmár bizakodom. Cickóim duzzadtak ... csak melltartóban tudok aludni is :)))

mensi előtt is szokott fájni, de nem ennyire ! ez biztató !!!:)

2016. júl. 1. 13:54
 39/54 anonim ***** válasza:
én is látom, nagyon halkan gratulálok, reméljük erősödik! :)
2016. júl. 1. 14:03
 40/54 anonim ***** válasza:
A mai x epilen mar nagyon halvanyan latom gratulalok halkan 😊 amugy szerintem jo az xepil en is azzal teszteltem 😊 20hkm
2016. júl. 1. 14:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!