Ez most halvány pozitiv?
A teszt x-epil. A csík azonnal látszott. nem várt előtt vagyok 2-3 nappal kb.
válaszokat előre is köszönöm !
Sziasztok , jó reggelt Mindenkinek !!!
Teszteltem :) Remélem fog erősödni még !
Facelle teszt, halványan élőben látszik a második csík :) fotón ha akarom látom hogy nem akarom, nem látom ! viszont kezdettől fogva látszott a második csík !!
X-epil teszt másik darabja. Ez talán mintha erősödött volna , nem ? nem tudom élőben teljesen jól kivehető, azonnal előjött és színes csík !
Sziasztok !!!
Jajjj de boldog vagyok csak halkan !
hogy ti is láttok némi erősödést !:)
a hideg futkos rajtam!!
Párom még nem is tudja, de nagyon boldog lesz, csak meg akarom várni az erős két csíkos tesztet ! amit megmutathatok neki ! :) azért még holnap reggel csinálok tesztet:) márcsak a magam megnyugtatása végett.
Remélem nem fog megjönni. kb. holnap lenne esedékes a nemvárt. de nincs semmi mensis tünetem ! :))))
köszönöm a válaszokat ! <3
Szerkesztes nelkul is latszik a mai x-epilen, es rozsaszin (tegnap meg csak szurkenek lattam). Azert kontrasztositottam is kicsit, felso a tegnapi, also a mai, idon belul nem lesz ilyen akarmire az x-epil:
A Facelle-t reggeli elsobol csinaltad?
Kedves utolsó köszönöm szépen , így már ténylegesen látható hogy erősödött :)))))))))))))))))
A facellet is reggeli elsőből csináltam, ugyanabból mint az x epilt, és érdekes hogy sokkal erőteljesebb volt azon is a csík, csak ahogy kiszáradt úgy elhalványult. Bízom benne, hogy holnap is lesz reggel egy pozi tesztem, mert meg van otthon egy db.
Nagyon köszönöm hogy kontrasztosítottál rajta :)
Mostmár bizakodom. Cickóim duzzadtak ... csak melltartóban tudok aludni is :)))
mensi előtt is szokott fájni, de nem ennyire ! ez biztató !!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!