Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat!
(Átvettem a stafétát, de remélem nem sokáig ☺ ) Gigi
Sziasztok. Itt vagyok én is megint. Elvileg ma kellett volna megjönnie, ehhez képest 27-en megjött és ma már vége is. 14-e körül lesz ovu. Jó lenne most is sok pozitív tesztet látni köztük az enyémet is. Sok sikert mindenkinek.
Dirty
E! Azelőtt mi is 3 évig alkalmaztuk a megszakításos módszert és én sem estem teherbe. Persze ez mindenkinél más :)
Sok pozi tesztet kívánok nektek csajok.
Levendulla
Nati!
Én is nagyon örülök a történetednek. Jó volt olvasni, sok mindenkinek segítenek az ilyen jellegű történetek.
Levendulla
E!
Mi 4éven keresztül alkalmaztuk a megszakításos módszert, de nem estem teherbe. Na de most majd meglátjuk.. :)
Timi
:)
Mi eddig még nem csináltuk így, amikor nem akartunk babát, akkor gyógyszer, amikor akartunk, akkor nyilván élesben ment a dolog (jött is egy alkalom után, hála Istennek :D ), aztán most meg úgy igazán ősszel kezdjük (jajj olyan hülyén hangoznak ezek a szavak itt, bocsi :) ), de most úgy vagyunk vele, hogy ha hamarabb akar jönni, és még így is sikerülne, akkor jöjjön :) (áprilisban megszakítás, május teljes védekezés, és júniustól őszik megszakítás)
E.
Nati! Nagyon szép történet. És igy igaz sosem szabad feladni, a babának jönnie kell :-)
E mink is 3 évig a megszkitásos modszert alkalmaztuk. És nem lettem terhes. Március ota megy élesben a dolog. Remélem összejön mindnél előbb.
Többiek, én is szedek vitaminokat. De mivel olyan drágák, egyenlőre folsavat és E vitamint szedek majd másnap multivitamint mert abban is van mindkettő, szoval felváltva egyik nap igy másiknap ugy. A nyáron igy fogom csinálni, majd csak utána álok rá a terhes vitaminra. Persze ha pozit tesztelnék akkor már váltanék, de őszig nem tervezek váltani.
"V"
8-as vagyok. Első próbálkozós hónap.
A ciklus.hu szerint 6-án lesz ovum.
28-29 napos ciklusaim szoktak lenni.Viszont az utolsó kettő 35 és 39 napos lett.
A ciklus.hu 29 nappal számol.
Vajon visszaáll vagy megint hosszabb lesz, esetleg még hosszabb...?
Így az ovum lehet 6-ától akár hónap végéig bármikor :-/
Olyan rossz, hogy pont a várva várt próbálkozás előtti hónapokban lettek hosszabb ciklusaim.
Volt valakinél hasonló?
Összeszedtem, kiért mikor kell izgulni :-)
39-es: július 4.
Lilla: július 10.
SAI: július 11.
Nicol: július 14-15.
E: július 15.
Timi, Bari: július 16.
V: július 18.
Cukibaba: július 20.
Gigi: július 21.
K, M, Dirty, 8-as: július vége
Ha bárki kimaradt, vagy rosszul írtam az időpontot, elnézést, módosítom.
Kedves Utolsó (39-es)! Mikor tesztelsz? Vannak tüneteid?
SAI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!