Mitől késik? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Érzem hogy mikor van pete érésem (faj a méhem,zselés nyalkám van) .Erre rá számoltam 14 napot (mert akkor kellett volna megjojjon a naptár szerint is es en szerintem is), de 4 napja semmi.Ovszerrel vedekeztunk ,de meg is aggódók hátha a kezunkrol oda került utánna vagy akarni más.Eleg erős antibiotikumot szedtem.Talan az lehet az oka?2016. júl. 1. 22:37
1/3 anonim válasza:
1.fontos h hany eves vagy..ha 18-19alatti , akkor meg besem allt a menzeszed.. akar ki is matadhat.
2. Nem vagy terhes az tuti, kèzrekerult cucctòl főleg NEM!
3. A gyogyszer miatt keshet, attol nekemis kesett mar 2x is.
4. Ha annyira aggodsz, legyen otthon mindig terhessegi teszt, es csinalhatsz ha kesik, mint pl Most!:)
2/3 anonim válasza:
Ha az óvszer végig fent volt, akkor semmi esély a babára.
Ha volt egy kis "játék" nélküle, akkor tesztelj egyet.
A kezetekről biztos, hogy nem leszel terhes.
3/3 A kérdező kommentje:
Mar megjött :) köszi a válaszokat
2016. júl. 2. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!