Mult het kedden (28an) pozitivat teszteltem! Legnagyobb oromomre. De penteken el kellett utaznom Romaba. Tobbi lent?
Figyelt kérdés
Korulbelul ma lehetek az otodik hetben. Bajt csinalok a magzatnak? Holnap utazom haza munkaugyben kellett jonnom es nem mondhattam le. Minden rendben lesz? Csutortok tervezel orvoshoz menni2016. júl. 4. 16:54
1/7 anonim válasza:
Semmi bajt nem okoztal es semmirol sem maradtal le. A doki ugyse latott volna semmit 4 hetesen, csak visszarendelt volna kesobbre.
2/7 A kérdező kommentje:
Izgalmamban kimaradt hogy repulovel utaztam. Es h ez nem e gond :)
2016. júl. 4. 16:59
3/7 anonim válasza:
Lehet terhesen repülni, nyugi.
Gratulálok! :)
4/7 anonim válasza:
16 hetesen simán repültem:) nyilván nyaralni is mentek majd, szóval no para!
5/7 anonim válasza:
Siman lehet repulni terhesen. 3.szakaszaban is csak, akkor mar orvosi engedely kell.
Nem tettel semmi rosszat. De lassan mehetsz a dokihoz.:)
6/7 anonim válasza:
11ik héten repültem Londonba majd 5nap utan haza. Semmi gond nem volt és azota sincs :) Nyugi lehet repkedni a problémamentes terhesség esetén! Boldog babavarast!
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom. Ment a zold kez. Ma repulok haza :) aztan csutortok reggel megyek is orvoshoz alig varom :)
2016. júl. 5. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!