Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook






Kategória: Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés

A kérdés

Ilyen esetben van esély teherbe esésre?

A barátommal megtörtént az aktus óveszerrel elélvezésig. Ezutan megtörölte és egy kis idővel utána kb. fél percre berakta gumi nélkül, semmi több. Vacilálok, hogy írassak e a biztonság kedvéért esemény utánit. Lehet ebből terhesség?

Keress kérdéseket hasonló témákban: esemény utáni tabletta, fogamzásgátlás

  márc. 23. 07:00  Privát üzenet  

A válaszok
Nos, igen, lehet, ennek nagyon pici a valószínűsége, de egyértelműen van esély.. Hol tartasz a ciklusodban?

A válasz 80%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/6Időpont márc. 23. 07:04 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

3-4 napja lett vége a menstruációmnak.

# 2/6Időpont márc. 23. 07:07 Privát üzenet
Van rá kis esély, de én a helyedben nem vennék be lórugás hormont. De neked kell tudni a körülményeket. Mennyire törölte meg rendesen a barátod, mikor visszarakta mennyire mozgott, mennyi ideig szokott tartani a piros időszakod, te mennyit élveztél a mostani együttlét kor. Ezek mind befolyásolják a terhesség esélyét.

A válasz 52%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 74%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/6Időpont márc. 23. 07:55 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Ennek amúgy mi értelme?

A válaszíró 53%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/6Időpont márc. 23. 08:17 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
pilótakex89 nevű felhasználó válasza:

Felesleges így a koton. Simán dughatnátok gumi nélkül is akkor.

Nem jó kísérteni az ördögöt. Hacsak nem baj ha becsúszik a gyerek.



A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/6Időpont márc. 23. 11:51 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Az esély mindig ott van. De ez nem azt jelenti ez szent írás és mindenkinél úgy is kell lennie.

Te ismerés a tested, mikor lesz ovulációd, de elméletileg a hüvelyed pHja ilyenkor még savas. Ebben elpusztulnak a spermiumok pár órán belül. Nos ezt tudva én nem vennék be. DE!!! Ahigy írtam te ismered a tested.



A válaszíró 62%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/6Időpont márc. 24. 21:41 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése



Kapcsolódó kérdések
Van esély ebben az esetben? Mit lehetne tenni?
A párommal tegnap együttviltunk és kiszakadt az ovszer. A nőgyógyász felirt esemény utáni tablettát de saját felelőségre mivel a hatóanyag olyan Behatást gyakorolhat a páromra...
Tudom, vészesen sok hasonló kérdés van, de azért remélem, kapok választ: ha minden esetben óvszerrel védekezünk, és a gumi nem szakad ki, akkor van valamennyi esély a terhességre?
Mennyi az esély az alábbi esetben a terhességre?
Ilyen esetben mennyi az esély terhességre? (többi lent)
Befolyásolja az alkoholfogyasztás a fogamzásgátló tabletta hatását? Vagyis van rá esély, hogy ilyen esetben nem nyújt védelmet a tabletta?

Kérdések a Gyerekvállalás, nevelés rovatbólKérdések a Teherbeesés rovatból








Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu
