Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook






Kategória: Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés

A kérdés

Hüvelyi fertőzésre kaptam antibiotikumot, amit alulról kell feltenni. Kb ovuláció előtt 2 nappal kilyukadt az óvszer. Így teherbe lehet esni? A gyógyszer nem gátolja a teherbeesest?

Nagyon felek,hogy így teherbe eshettek-e. A gyógyszer vagy a fertőzés nem gátolja?

  máj. 14. 14:53  Privát üzenet  

A válaszok
1 2
Nem gátolja.

A válasz 74%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/11Időpont máj. 14. 14:57 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Nem gátolja sem az antibiotikum, sem egy esetleges fertőzés a teherbeesés. Nekem tervezetten lett így babám, mert a doki mondta, hogy a kezelés és a fertőzés ellenére, mivel akkor volt peteérésem pont, nyugodtan próbálkozzunk ha babát szeretnénk. Hát sikerült is elsőre :)

A válasz 76%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/11Időpont máj. 14. 15:09 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. De nem valószínű mivel tudom mikor ovulálok és ez ovuláció előtt 4 nappal történt. Hát remélem nem lesz baj.

# 3/11Időpont máj. 14. 17:12 Privát üzenet
Ha nem tesztelsz, vagy hőmérőzöl, akkor nem biztos az ovuláció időpontja sem. Ha esetleg egy-két nappal korábban van, de még ha nem is, akkor is négy nappal előtte elég necces. A legfrisebb kutatások szerint a spermiumok akár öt napig is életképesek lehetnek.

A válasz 47%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/11Időpont máj. 14. 21:04 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Ja, várj, most ezt nem értem. A kérdésben azt írtad, hogy két nappal ovu előtt, az egyik hozzászólásban pedig négy napot írtál. Akkor most melyik? #4 voltam.

A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/11Időpont máj. 14. 22:42 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Pontosan nem tudom. Az internet irta 14 en van az ovu. Es ez 10 en tortent.

# 6/11Időpont máj. 15. 10:10 Privát üzenet
Ha csak az internet írta átlaggal számoltál, nem ovuteszteltél vagy hőmérőztél, akkor nem tudhatod pontosan, neked mikor van.

A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/11Időpont máj. 15. 10:25 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Pontosan nem tudom. De csak reményedék,hiszen az antibiotikumot is szexel alulrol

# 8/11Időpont máj. 15. 11:43 Privát üzenet
A kérdező kommentje:

Pontosan nem tudom. De csak reményedék,hiszen az antibiotikumot is szedek alulrol

# 9/11Időpont máj. 15. 11:43 Privát üzenet
Ha nem csak reménykedni akarsz, ilyen esetben el lehet menni eseményutáni tablettáért. Receptköteles (de ügyeletben is felírják) és 72 órán belül kell bevenni.

A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/11Időpont máj. 15. 13:52 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése



Kapcsolódó kérdések
Norcolutot szedtem 6. naora megjott 7 nap csinaltam ovu tesztet meg soha nem probaltam. Eros ket csik lett. A gyogyszer tehet rola vagy ez peteeres?
Van olyan gyógyszer vagy injekció ami befolyásolja az ovuláció tesztet?
Gyógyszer után 38 napos ciklusnál mostanra tehető a ovuláció?
Most megyek első Clostylbegyt kúrám után a 10. napon UH-ra, nagyon izgulok, hogy lett-e eredménye. Kinél vált be ez a gyógyszer és hanyadik hónapban?
Clostilbegytnek van magzatkárosító hatása?
Gyors, jó praktikák teherbeeséshez? Kinek sikerült ovutesztel teherbe esnie? Valami gyogyszer ami elősegíti?

Kérdések a Gyerekvállalás, nevelés rovatbólKérdések a Teherbeesés rovatból








Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu
