Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Első lombik sikeres lehet, ha...

Első lombik sikeres lehet, ha nincs peteérésem, de a stimulációra reagálok?

Figyelt kérdés

nov. 17. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sikeres lehet, pont erre jó a stimuláció. Nekem sincs peteérésem, de a gyógyszerekre eddig jól reaáltam. 16 tüszőm lett, abból 7 embrió lett (ami beültethető). Sok sikert kívánok!
nov. 17. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi,Nektek is! ☺
nov. 17. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Köszi😊
nov. 17. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem az első sikeres lett :)
nov. 17. 23:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Gratulálok! ☺ jó ezt olvasni ☺
nov. 18. 07:40

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
