A kamagra szedése befolyásolhatja a teherbe esést?

válasza:

válasza:A próbálkozás kezdete előtt is voltak merevedési gondjaid?
Előtte is kétnaponta együtt voltatok?
Mert a próbálkozással járó stressz is sokat árthat a dolognak.
Mondjuk elég lenne a feleséged termékeny napjaiban kétnaponta együtt lenni. Ugye az asszonyka tudja, hogy hogyan kell követni a termékeny napokat?

válasza:

válasza:Abból szívem, hogy privátban a következővel jössz:
foxbatt
"Szia!
Kérlek bocsáss meg, hogy zavarlak priviben és olyan kérdést teszek fel, ami nem kapcsolódik az eredeti kérdéshez, de szeretnék kérdezni valamit, amit máshol nem tudok.
Ha szerelmeskedéskor hátulról csináljuk, úgy lehetséges terhesség?
Anális volt, kutya pózban. Akkor minden rendben van?
Előre is köszönöm a választ"

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Első gyermekem másik apától rh összeférhetetlen volt velem de nem volt gond viszont a második terhesseg másik apától úgy hogy minden rendben viszont szintén 50% esélye van a vércsoportok szerint ,hogy ismét rh+ baba lesz nem jön össze 2 éve. Tud erről bárki bármit ?
Nagyon enyhe a gyulladás, a kezelőorvos szerint nem muszáj kihúzatni, de attól tartok, ha később rosszabb lesz, a gyulladás nehogy vetélést okozzon.
Hormontesztre lettem ki írva mert nagyon rendszertelen a ciklusom és mert cisztákat találtak, a baba sem jön össze. Most a ciklusom elejét várom és nem tudom hogy abba hagyjam a magnézium es D-vitamin szedést hogy nehogy befolyásolják a vér eredményt vagy nincs közük hozzá?
Lassan 2 éve próbálkozunk összehozni egy babát, eddig sikertelenül (már a meddőségibe be vagyunk jelentkezve, de egyelőre csak vizsgálatok vannak/voltak - a vírus miatt csúsztunk is). Az elmúlt egy évben majdnem minden hónapban csináltam napokig az ovulációs...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!