Stimulálásnál csak 1-2 petesejt?
Akiknek stimuláláskor csak 1-2 petesejt lett, mennyi volt belőle használható? És lett belőle valami?
Nagyon elkeserített (inkább mégjobban) a mai eredmény. 2 db petesejt lett csak, abból az egyik 18mm, a másik csak 15mm. Most kaptam másik fajta injekciót még mára, holnap semmit nem kell szúrnom, és pénteken reggel szedik le őket, ha a másik is megérik addigra. Remélem.
Mennyi az esély arra, hogy mindkettő petesejt használható lesz? Több mint 2 év sikertelenség mögöttünk. Fiatal vagyok, 27 éves, 0,30-as AMH-val…

Szia!
Sajnos nem sikerült. Vszeg nem megfelelő adagban kaptam a hormonokat. Szerda reggel volt 2db petesejt jobb oldalt, péntek reggel 8.15-re kellett menni a leszívásra. Addigra semmi nem volt. Megrepedtek a tüszők sajnos. Most várom, hogy megjöjjön, aztán kezdjük elölről az egészet…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!