Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Stimulálásnál csak 1-2 petesejt?

NemFogodKitalálni kérdése:

Stimulálásnál csak 1-2 petesejt?

Figyelt kérdés

Akiknek stimuláláskor csak 1-2 petesejt lett, mennyi volt belőle használható? És lett belőle valami?

Nagyon elkeserített (inkább mégjobban) a mai eredmény. 2 db petesejt lett csak, abból az egyik 18mm, a másik csak 15mm. Most kaptam másik fajta injekciót még mára, holnap semmit nem kell szúrnom, és pénteken reggel szedik le őket, ha a másik is megérik addigra. Remélem.

Mennyi az esély arra, hogy mindkettő petesejt használható lesz? Több mint 2 év sikertelenség mögöttünk. Fiatal vagyok, 27 éves, 0,30-as AMH-val…

márc. 5. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 9 lombik volt. Ebből 8 nem sikerült ezeknél 8-16 sejtem volt. Annál az egynél ami sikerült 2 sejtem volt és abból is csak egy volt érett. Ma már lassan 14 éves nagy fiú az az 1 szem sejtecske.
márc. 5. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak egy kell aki megtapad.
márc. 7. 02:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia kérdező. Látom már 3 napja kérdeztél. Azóta mi újság veled? Remélem sikerül/ sikerült a megtermékenyítés
márc. 8. 12:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Sajnos nem sikerült. Vszeg nem megfelelő adagban kaptam a hormonokat. Szerda reggel volt 2db petesejt jobb oldalt, péntek reggel 8.15-re kellett menni a leszívásra. Addigra semmi nem volt. Megrepedtek a tüszők sajnos. Most várom, hogy megjöjjön, aztán kezdjük elölről az egészet…

márc. 8. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Kitartást drukkolok neked
márc. 8. 14:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
márc. 8. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!