Voltak rendes pozitív teszteim és sajnos szerintem el is
ment ez után nehéz teherbe esni ?
Semmilyen befolyása nincs arra, hogy mikor fog összejönni legközelebb.
Kémiai terhesség, amíg nem voltak ilyen érzékeny tesztek addig észre se vették az ilyet. Legalább tudod, hogy teherbe tudsz esni.
Nekem egy rakás problémám van, tényleg kupacba lehet őket rakni, első babáért lombikoztunk is. Második babánál rögtön elsőre kémiai lett, fél évvel később sikerült ténylegesen a baba (szintén spontán).
nov. 1. 13:29
Sajnos a vetélés gyakori, és sajnálom. Nekem is van tapasztalatom benne. Sokan megtapasztalják, de utána sikeresen teherbeesnek újra és ki is hordják a picit.
A vetélés nem jelenti azt, hogy nehéz lesz újra teherbe esni. Ne aggódj most a jövőbeli teherbeesésen, nem lesz azzal probléma. Most fókuszálj a jelenre, sok erőt kívánok.
nov. 1. 13:35
A kémiai terhességtől nem függ, mikor sikerül újra teherbe esni. Én utána kb 9 hónapra lettem ismét terhes, de nálam voltak egészségügyi problémák.
nov. 1. 13:46
Sajnálom. Annyit jelent, hogy teherbe tudsz esni. Lehet olyan problémád, amitől bekövetkezett a vetélés és akkor az sajnos újra előfordulhat, és lehet, hogy "csak" ezzel a babával lett volna gond, de a következőnél minden rendben lesz.
nov. 1. 13:53
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nagyon kedvesek vagytok igazán jól esik merr nagyon magam alatt vagyok szerda csütörtök megyek dokihoz mindenképp jelentkezni fogok mit mondott 💕
Márciusban döntöttünk ùgy, hogy babát szeretnénk. Áprilisban már pozit teszteltem, kémiai volt elment, jùliusban szintén kémiai. Oktòberben sikerült! Pont mikor elmentem a dokihoz, hogy akkor nézzük mi lehet a gond.
nov. 1. 14:38
A legtöbb nőnek volt már kémiai terhessége úgy, hogy nem is tudott róla, mivel nem tesztelt, mert nem is akart terhes lenni. Emiatt nem kell kétségbe esned.
nov. 1. 14:57
Ahogy írták, arra, hogy milyen gyorsan sikerül legközelebb, semmilyen befolyással nincs. Majdnem mindenkinek van vetélése(a kémiai is az), csak sokan nem tudnának róla. Jó hír, hogy általában az első az, akkor "gyakorol" a szervezet az élesre. Nekem épp nem kémiai volt, de korai vetélés. Akkor kérdeztem, kinek, mikor sikerült a következő (mert olyan elmélet is van, hogy vetélés utáni 3 hónapban könnyebb teherbe esni (hopp, még egy jó hír 😁). Volt mindenféle válasz. Nekem amelyik elment, 5. hónapra sikerült. Utána csökkentek az esélyeim, mert polipom lett újra (már terhesség előtt is volt, azt műtötték), de mégis sikerült. Szintén ötödikre. Mennem kell, mert épp kiabál 😁
nov. 1. 17:30
Sajnálom a veszteséged! Ahogy elöttem írták. Tudom, hogy nem nyugtat meg, de statisztikailag minden 5. terhesség korai vetéléssel ér véget. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy sajnos gyakori, rengeteg nő átesik rajta, van aki tud róla, van aki nem, mert még nem tesztelt, annyira korai, de önmagában ez semmi problémát nem jelent. Akkor kell kivizsgálni, ha egymás után többször is elvetél valaki, mert akkor ott már lehetnek gondok.
Megnyugtatás képp. Márciusban volt vetélésem, műteni kellett, mert nem indult be. Rá 8 hónapot vártunk. A műtét után csak júliusban kezdtünk újra próbálkozni, októberben terhes lettem, már 8 éves.
nov. 1. 19:12
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves szavakat tőletek próbálom majd ki heverni és minél előbb rá állni a babára remelem össze jön bár úgy is jön ha jönni akar ha nem akkor nem de még fiatalok vagyunk ez lesz az első úgy is össze jön egyszer próbálom mostmár pozitívan fel fogni hogy azért ment el mert beteg lett volna és h így kellett történnie ez van mégegyszer köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések: