A párom nem akar lombikozni, helyette azt javasolta, keressünk egy harmadik felet aki hasonlít rám. Mit tegyek?

válasza:

válasza:Saját ciklusos inszeminációra mit mondtak, mennyi lenne esetleg azzal az esély? Úgy nem kell az ő szerveztébe beavatkozni.
Nem tudom van-e ilyenre nyitott orvos, de lehet valamilyen szinten saját ciklusos lombik is, hogy csak azt az egy petesejtet szívják le, ami természetes úton érik, így nincs hormonterhelés, ha attól fél.
De egyébként ma már nagyon minimál hormonnal csinálják a lombikot, főleg ha neki tényleg semmi baja és fiatal.

válasza:Először is gondold át, te mit szeretnél és ülj le ezek alapján beszélgetni a feleségeddel. Ragaszkodsz a vérszerinti gyerekhez? Esetleg ragaszkodsz ahhoz hogy a feleséged hordja ki?
Van amúgy inszeminació is spermadonorral, úgy tudom van olyan brnói klinka ami csinál natív lombikot is, örökbe is fogadhattok. De ezek mind a ti prefenciátoktól függnek.
Első, és második: Ezt könnyű mondani, de megcsinálni nem. Egyrészt szeretem a párom, nehéz lenne emiatt elhagyni. Másrészt pedig nehéz lesz 30 pluszosan elölről kezdeni mindent, plusz párt találni, aki belemegy ebbe.
Harmadik: Megértem ezt is, és nem is akarnék neki rosszat. Viszont én is szeretnék saját vérszerinti gyereket. Nem mellesleg rosszul esik, hogy nem elég, hogy férfiként nem tudok gyereket nemzeti, a párom ezt úgy oldaná meg, hogy félrelép. Ezt férfiként nehéz lenyelni

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!