Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A párom nem akar lombikozni,...

A párom nem akar lombikozni, helyette azt javasolta, keressünk egy harmadik felet aki hasonlít rám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos alacsony a spermiumszámom, morfológiai, motilitásom. Akármit csináltunk, alig segített. A párom nem akar lombikot az azzal járó egészségügyi kockázatok miatt, a paramétereim miatt nálam csak így lehet gyerek. Mit tegyek?

nov. 3. 16:22
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
73%
Keress normális feleséget.
nov. 3. 16:25
 2/40 anonim ***** válasza:
73%
Egyet értek az elsővel.
nov. 3. 16:32
 3/40 anonim ***** válasza:
27%
Fogadjatok örökbe vagy keressetek spermadonort. Én sem lombikoznék, 2 ismerősöm is elvitte már a rák pár évvel a kezelések után. Fölösleges beavatkozni az egészséges szervezetbe.
nov. 3. 17:04
 4/40 anonim ***** válasza:
85%
Mármint,hogy dugna a feleséged vele?
nov. 3. 17:17
 5/40 anonim ***** válasza:
90%

Saját ciklusos inszeminációra mit mondtak, mennyi lenne esetleg azzal az esély? Úgy nem kell az ő szerveztébe beavatkozni.

Nem tudom van-e ilyenre nyitott orvos, de lehet valamilyen szinten saját ciklusos lombik is, hogy csak azt az egy petesejtet szívják le, ami természetes úton érik, így nincs hormonterhelés, ha attól fél.

De egyébként ma már nagyon minimál hormonnal csinálják a lombikot, főleg ha neki tényleg semmi baja és fiatal.

nov. 3. 17:23
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

Először is gondold át, te mit szeretnél és ülj le ezek alapján beszélgetni a feleségeddel. Ragaszkodsz a vérszerinti gyerekhez? Esetleg ragaszkodsz ahhoz hogy a feleséged hordja ki?

Van amúgy inszeminació is spermadonorral, úgy tudom van olyan brnói klinka ami csinál natív lombikot is, örökbe is fogadhattok. De ezek mind a ti prefenciátoktól függnek.

nov. 3. 17:23
 7/40 A kérdező kommentje:

Első, és második: Ezt könnyű mondani, de megcsinálni nem. Egyrészt szeretem a párom, nehéz lenne emiatt elhagyni. Másrészt pedig nehéz lesz 30 pluszosan elölről kezdeni mindent, plusz párt találni, aki belemegy ebbe.

Harmadik: Megértem ezt is, és nem is akarnék neki rosszat. Viszont én is szeretnék saját vérszerinti gyereket. Nem mellesleg rosszul esik, hogy nem elég, hogy férfiként nem tudok gyereket nemzeti, a párom ezt úgy oldaná meg, hogy félrelép. Ezt férfiként nehéz lenyelni

nov. 3. 17:26
 8/40 anonim ***** válasza:
82%
Értem, tehát azt könnyebb lesz lenyelni, ha felredug. Az ugye meg van, hogy egy átlag párnak is egy ev a próbálkozás rendszeres szex mellett? Tudod az a nő, akinek ez eszébe jut, hogy így legyen gyereke, miközben ott a férje, az enm szereti a férjét
nov. 3. 17:29
 9/40 anonim ***** válasza:
59%
Lehet, hogy nem szexszel gondolta, csak a sperma kell, nem?
nov. 3. 18:11
 10/40 anonim ***** válasza:
98%
És amúgy olyan könnyű lenne találni valakit? Aki csak úgy belemegy, hogy lesz egy gyereke aki nem az övé? Vagy egyéjszakás, felszedi ismeretlenül, és eltitkolja? Egyik gázabb mint a másik. Hogy lenne kivitelezve?
nov. 3. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!