Mit csinálnátok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Már két orvosnál voltam petevezeték átjárhatósági vizsgálat miatt. Az első orvos nem vette fel a telefont vissza sem hívott a második megígérte hogy hív egyeztettünk de nem hívott.
márc. 3. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Tovább próbálkoznék. Ha meg nem sikerülne elérni őket, bemennék érdeklődni.
márc. 3. 14:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Az első nem hívott vissza egy hónapon át telefonáltam. A második igerte de nem hívott mindkettőnél voltam vizsgálaton.
márc. 3. 14:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor ha jól értem, elmentél a p. átjárhatósági vizsgálatra, de nem adtak infót az eredményről?
márc. 3. 22:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy csak szeretnéd a vizsgálatot, de nem adtak időpontot?
márc. 3. 22:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem adtak időpontot a megbeszéltek ellenére sem.
márc. 4. 06:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Én teherbe estem😂 Nekem csak egy orvos ígérgette, de folyton halasztódott. Méhtükrözéssel és polip eltávolítással lett volna, mert már lombikra készültem és azt nem csinálnak polippal. Mivel azonban az átjárhatósági, ciklushoz kötött, menstruáció után kellett bemennem, hogy következő hónapra már tényleg kitűzzék az időpontot. De már nem jött meg🤷🏼‍♀️ Előtte már volt egyszer egy időpontom, de azt le kellett mondani, mert akkor is terhes lettem. Sajnos, az vetélés lett☹️
márc. 4. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!