A mensi harmadik napján kellene mennem vérvételre, de lehet hogy az péntekre (Május 1.) vagy szombatra fog esni. Ilyenkor mit lehet tenni?
Hormon panelt csinálnának,meg terheléses cukor tesztet. Aztán a ciklus hetedik napján is (vagy ciklus után egy héttel. Hirtelen nem tudom.) kell menni vérvételre.
Elhalaszthatom következő hónapra csak úgy? Vagy szólni kell ilyenkor valahova?
Júliusra van időpontom az endokrinológushoz hogy kielemezze az eredményeket.

válasza:

válasza:Nem muszáj pont a harmadik napon menni, 3. és 5. nap között kell.
Hát pont péntek a harmadik nap akkor mehetsz következő ciklusban.

válasza:

válasza:További kérdések:
Sziasztok!Április 17én volt az utolsó menstruáció, április 30án az inszemináció. Nem volt hcg tartalmú injekció… ma kellett hívnom őket, jövő héten kell mennem az első UHra. IR+PCOS+magas prolaktin, ezek mind kezelve vannak.Tegnapig szépen erősödött azt látom, de a...
Már rendeződött a ciklusom, nem szoptatok régóta,szedek terhesvitamint 2 naponta vagyunk együtt és használtam már LH tesztet is ,volt ovuláció ,mégsem sikerült a baba. Az első gyerekem első próbálkozásra összejött. Fizikai munkát végeztem akkor. Most a második sokadik...
Sziasztok! Eléggé el vagyok keseredve… 🥺 Tegnap volt a ciklusom 7.napja. 3. napon kezdtük a stimut 225 Ovaleap reggel,este 150 Pergovelis. Tegnapi uh-n a doki eléggé elkeseredett. Bal petefészekben 2 db 6mm tüsző,1 db 8mm-es és a jobban 1db 9mm-es. Emelte a...
Most fogalmam sincs mit csináljak mehetnék a lombikra előtte gondolom kivizsgálás van.
Hosszú lesz. Sajnos nincs kivel beszélgessek. Igazából nem is tudom melyik kategórába kellene ezt írnom. Vegyes érzéseim vannak most már a gyerekvállalással kapcsolatban. Egyszerre vagyok irigy, félek és örülök hogy alhatok. 36 éves nő vagyok. Az előző...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!