A mensi harmadik napján kellene mennem vérvételre, de lehet hogy az péntekre (Május 1.) vagy szombatra fog esni. Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Hormon panelt csinálnának,meg terheléses cukor tesztet. Aztán a ciklus hetedik napján is (vagy ciklus után egy héttel. Hirtelen nem tudom.) kell menni vérvételre.

Elhalaszthatom következő hónapra csak úgy? Vagy szólni kell ilyenkor valahova?

Júliusra van időpontom az endokrinológushoz hogy kielemezze az eredményeket.

ápr. 28. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerdán jön meg, akkor mehetsz 2. napon, ha csütörtökön, akkor én már halasztanám, főleg, ha rövid ciklusaid vannak. Kérdezd meg a laborba, mehetsz-e egy hónap múlva. Én terheléssel nem szívatnám magam pont menstruáció alatt, azt máskor is lehet.
ápr. 28. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Nem muszáj pont a harmadik napon menni, 3. és 5. nap között kell.

Hát pont péntek a harmadik nap akkor mehetsz következő ciklusban.

ápr. 28. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
3-5. nap, ami most pont a hosszú hétvége miatt szívás, amúgy az egyik nap biztos nem hétvégére esne. Ha tudsz beszélni a laborral, mit javasolnak, az jó, ha nem, akkor egy egyszerű megoldás a következő ciklus. De valószínűleg az is jó hogy ha hétfő a 6. nap akkor aznap mégy, de tudja az orvos hogy egy pici csúszás volt.
ápr. 28. 12:42
 4/4 anonim ***** válasza:
49%
Ami a 7. napot illeti, az nem a ciklus 7. napja, hanem az ovuláció utáni 7 nap. Nagyon nem mindegy.
ápr. 28. 14:25

További kérdések:

Szerintetek ez kémiai terhesség lesz?

Sziasztok!Április 17én volt az utolsó menstruáció, április 30án az inszemináció. Nem volt hcg tartalmú injekció… ma kellett hívnom őket, jövő héten kell mennem az első UHra. IR+PCOS+magas prolaktin, ezek mind kezelve vannak.Tegnapig szépen erősödött azt látom, de a...

Van már egy 14 hónapos gyerekünk,szeretnénk kistesót,de sajnos nem jön össze.. December óta. Minden hónap sikertelen... Tudtok adni tanácsot mi segíthetne?

Már rendeződött a ciklusom, nem szoptatok régóta,szedek terhesvitamint 2 naponta vagyunk együtt és használtam már LH tesztet is ,volt ovuláció ,mégsem sikerült a baba. Az első gyerekem első próbálkozásra összejött. Fizikai munkát végeztem akkor. Most a második sokadik...

Ciklus 7.nap lombik stimuláció során kevés és kicsi tüsző?

Sziasztok! Eléggé el vagyok keseredve… 🥺 Tegnap volt a ciklusom 7.napja. 3. napon kezdtük a stimut 225 Ovaleap reggel,este 150 Pergovelis. Tegnapi uh-n a doki eléggé elkeseredett. Bal petefészekben 2 db 6mm tüsző,1 db 8mm-es és a jobban 1db 9mm-es. Emelte a...

Elvesztettem a munkámat és most hívtak a reprodukciós centrumtól?

Most fogalmam sincs mit csináljak mehetnék a lombikra előtte gondolom kivizsgálás van.

"Öreg" vagyok és fáradt. Akarjak így gyereket? Érdemes?

Hosszú lesz. Sajnos nincs kivel beszélgessek. Igazából nem is tudom melyik kategórába kellene ezt írnom. Vegyes érzéseim vannak most már a gyerekvállalással kapcsolatban. Egyszerre vagyok irigy, félek és örülök hogy alhatok. 36 éves nő vagyok. Az előző...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!