Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lehetséges, hogy valaki 16...

Lehetséges, hogy valaki 16 lombikon vegyen részt?

Figyelt kérdés

Itt olvastam, hogy valakinek 16. lombikkal sikerült a baba. Egyáltalán időbe belefér? Hány havonta lehet próbálkozni. Számomra olyan hihetetlen, gondolom azért pár hónapot várni kell 2 lombik között, nem? Remélem, hogy nem igaz, mert el se tudom képzelni, milyen 16.-jára nekikezdeni és milyen 15. alkalommal is elvetélni. (Nekem 2 vetélésem volt...eddig, remélem nem lesz több, de baromi nehéz belőle felállni)

Hallottatok ti ilyenről, hogy ilyen sokszor nem sikerült?

2014. máj. 8. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez elég irreálisnak tűnik....persze 16 lombik nem egyenlő 16 stimulációval, lehet sikerült jó sok fagyibaba, és a beültetéseket is beleszámolta az illető. Ha igaz, megdöbbentő, de én még nem hallottam ilyet.
2014. máj. 8. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne lehetséges? Elvileg akár 4 év alatt is megcsinálhatnak 16 lombikot. A vetélést meg nem is értem hogy jön ide. Lehet, hogy a 16.-nál lett először terhes.
2014. máj. 8. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:

ha minden klappol, jók az eredmények, akár háromhavonta is lehet lombikot (akár úgy stimulációt, nem fagyis beültetést) csinálni.

a 16 lombik pedig nem egyenlő 15 vetéléssel, lehet, hogy 16-ből 15 alkalommal el sem indul a beágyazódás, tehát nincs terhesség.

2014. máj. 8. 22:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Bocs, nem értek a témához, azt hittem, hogy ilyenkor tutkeráj be is ágyazódik. Szóval akkor lehet, hogy csak egyszer volt terhes. Egy vetéléses kérdésnél válaszolt az illető. Kérdezték, hogy hány vetélés után jött össze. Mire ezt beírta az illető. Ezért gondoltam, hogy 15x elvetélt.
2014. máj. 9. 07:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos én is túl vagyok már 8 sikertelen beültetésen. Úgyhogy lehetséges a 16, én nem hiszem, hogy ennyit megpróbálnék, de az illető kitartó volt!
2014. máj. 9. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Én most készülök a 9. beültetésre és az előző 8 beültetéskor el sem indultak a terhességek.
2014. máj. 21. 10:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Sok erőt és kitartást a lombikosoknak!
2014. máj. 21. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!