Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ha nincs spontán pé-m elmenjek...

Ha nincs spontán pé-m elmenjek endo dokihoz?

Figyelt kérdés

Tavaly volt egy missed-em, azóta nem jön a baba. Most sajnos nincs spontán peteérésem. Ezt valószínű, hogy már hónapok óta így van, de két hónapja tuti, akkor kaptam is rá Clostylt, de eddig semmi... Két hónap ment le, a következőben már inszemmel egészülne ki a kezelés. Átjárhatóságim és sperma vizsgálat, az előző, 2 hónap alatt megfogant baba miatt nem volt.

A férjem minden áron endokrinológushoz akar vinni, de csak Pesten van igazán jó, az ország nyugati feléből elég messze lenne és a doki sem olcsó.

Szerintetek mit kellene tennem? Amúgy túlsúlyos is vagyok. 86 kg és 160 cm. A nődokim szerint a fogyás is segíthetne.

Nah, de egy endokrinológus???

2014. máj. 9. 17:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
igen nem ártana egy endokrinológus. Mivel van túlsúlyod is nagy az esély inzulin rezisztenciára és igy PCOS-re is.
2014. máj. 9. 17:40
 2/12 A kérdező kommentje:
A nődokim elvileg erre kivizsgált, szerinte nincs egyik sem... :/ Persze szkeptikus vagyok, ha nem lennék ezt a kérdést sem tettem volna fel.
2014. máj. 9. 17:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
sajnos az IR-t sok orvos félre diagnosztizálja ez ez összetettebb dolog minthogy benne van-e a referencia tartományban. nekem 3 nögyógyász és egy endokrinológus mondta hogy nem lehetek PCOS-es....
2014. máj. 9. 17:49
 4/12 A kérdező kommentje:
...és az vagy?Gondolom. Hol állapították meg neked?
2014. máj. 9. 18:10
 5/12 anonim ***** válasza:
igen, elsö körben meddöségi intézetben aztán mivel az Ir helyre jött még mindig nem értették miért nem javulok, a cukrot nem nézték és a mensmentisben derült ki hogy hiába jó már az inzuinom (csak alig volt emelkedett egyébként is) a cukrom nem jól reagál a terhelésre, túl alacsony. Ez is anyagcsere zavar és okozhat peteérés problémát.
2014. máj. 9. 18:33
 6/12 A kérdező kommentje:
És azóta mi a helyzet veled? Én is pont azon agyalok, hogy hova menjünk? Mensmentis, vagy Endo központ. Mi Vasban lakunk, így nem lesz olcsó felutazni sem, ezért jól meg kell gondolni...
2014. máj. 9. 18:40
 7/12 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én a mens mentist ajánlanám, ők a legjobbak ebben szerintem.

Nem kell túl gyakran menni, három havonta egyszer, szerintem azt ki lehet bírni.

Ha a fehérvári endoközpontra gondolsz, én ennek a városnak (és környékének) minden dokiját messze elkerülném. Lehet hogy csak nekem nem volt velük szerencsém, de akár sztk, akár magánalapon, mindig félrekezeltek több területen is. :-((

2014. máj. 9. 19:04
 8/12 A kérdező kommentje:

3 havonta? Az tényleg nem vészes egyáltalán. Esetleg email-es kapcsolattartásra, természetesen térítés ellenében, szerinted van mód és lehetőség?

Nagyon jó lenne, ha valaki végre nem csak a tüneteimet, hanem az okokat kezelné.

2014. máj. 9. 19:24
 9/12 A kérdező kommentje:
Amúgy a Budai Endokrin központra gondolok, a Mammutban vannak...
2014. máj. 9. 23:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Hat, inkabb a Mensmentis... A Budai Endo kozpontrol hallottam par olyan sztorit, hogy a hajam egnek allt!
2014. máj. 10. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!