Ha nincs spontán pé-m elmenjek endo dokihoz?
Tavaly volt egy missed-em, azóta nem jön a baba. Most sajnos nincs spontán peteérésem. Ezt valószínű, hogy már hónapok óta így van, de két hónapja tuti, akkor kaptam is rá Clostylt, de eddig semmi... Két hónap ment le, a következőben már inszemmel egészülne ki a kezelés. Átjárhatóságim és sperma vizsgálat, az előző, 2 hónap alatt megfogant baba miatt nem volt.
A férjem minden áron endokrinológushoz akar vinni, de csak Pesten van igazán jó, az ország nyugati feléből elég messze lenne és a doki sem olcsó.
Szerintetek mit kellene tennem? Amúgy túlsúlyos is vagyok. 86 kg és 160 cm. A nődokim szerint a fogyás is segíthetne.
Nah, de egy endokrinológus???
Szia!
Én a mens mentist ajánlanám, ők a legjobbak ebben szerintem.
Nem kell túl gyakran menni, három havonta egyszer, szerintem azt ki lehet bírni.
Ha a fehérvári endoközpontra gondolsz, én ennek a városnak (és környékének) minden dokiját messze elkerülném. Lehet hogy csak nekem nem volt velük szerencsém, de akár sztk, akár magánalapon, mindig félrekezeltek több területen is. :-((
3 havonta? Az tényleg nem vészes egyáltalán. Esetleg email-es kapcsolattartásra, természetesen térítés ellenében, szerinted van mód és lehetőség?
Nagyon jó lenne, ha valaki végre nem csak a tüneteimet, hanem az okokat kezelné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!