Babyt szeretnenk?
Utolsó! 8-as vagyok!
Szívemből szóltál! Bár én nem vagyok ennyi mindenen túl, mint te, én "csak" 2 éve várom. Hamarosan kezdjük a lombikot, remélem sikeres lesz!
Neked is sok sikert, és kitartást kívánok!
Tenyleg nem kene ennyire ennyire ragorcsolni a temara...
Nekunk a 7.honapban jott ossze.amugy mire irt a doki closty-t?es az nem segiti elo a dolgot,ha napi ketszer vagyok egyutt,sot...az a legjobb,ha 2 naponta.javaslom olvass a temaban egy kicsit.
Szerintem te mar tulsagosan, betegesen ra vagy gorcsolve! Ez nem normalis. Fiatal vagy, ossze-vissza szedtek mindent. Parancs szex van betervezve,parancsra.
Nekunk se sikerult mindjart, mindossze 3 honap alatt osszejott, de egyszer nem mertem a homet, nem szedtem semmi vitamint, a ferjem meg plane nem. Gyogyszert eszembe se jutott, max ha egy ev utan se sikerult volna. Arrol nem beszelve h annyi duh, gyulolet van benned h borzalmas. Ennyire kikeszulni 5 honap alatt???
Ott van akiknek eveken keresztul nem jon ossze meg sincs ugy megkeseredve mint te.
Szerintem abba kellene hagynod minden ilyen dolgot es elni az eletedet, aztan akkor egyutt lenni mikor jol esik. Nem belefasulni, mert nemh a baba nem fog osszejonni de a kapcsolatod is ramehet ha igy viselkedsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!