Eviboy24 kérdése:

Babyt szeretnenk?

Figyelt kérdés
A párommal nagyon szeretnénk már január óta babát, de sajnos nem akar jönni, voltam dokinál, fölírta a clostybegyet, ill a premenset,13-17 ig vagyok foganásképes egynap 2ször is csináljuk, szedek mellé elevitet, illetve tegnap jött meg a méhpempő, a párom multivitamint szed amibe szelén van, ill béres csepp, méhpempőt is, szerintetek sikerülni fog valaha? Mert már lassan kezdek belefáradni, hogy nekünk nem lehet. Mit tegyek,Egy elkeseredett lány, várom mielőbbi válaszokat, köszzi. Szép napot Evelyne

2014. máj. 15. 10:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó! 8-as vagyok!

Szívemből szóltál! Bár én nem vagyok ennyi mindenen túl, mint te, én "csak" 2 éve várom. Hamarosan kezdjük a lombikot, remélem sikeres lesz!

Neked is sok sikert, és kitartást kívánok!

2014. máj. 15. 20:04
 12/21 A kérdező kommentje:
Koxi,nem neked szantam,vixont kivanom
2014. máj. 15. 21:59
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Tenyleg nem kene ennyire ennyire ragorcsolni a temara...

Nekunk a 7.honapban jott ossze.amugy mire irt a doki closty-t?es az nem segiti elo a dolgot,ha napi ketszer vagyok egyutt,sot...az a legjobb,ha 2 naponta.javaslom olvass a temaban egy kicsit.

2014. máj. 16. 00:01
 14/21 anonim ***** válasza:

Szerintem te mar tulsagosan, betegesen ra vagy gorcsolve! Ez nem normalis. Fiatal vagy, ossze-vissza szedtek mindent. Parancs szex van betervezve,parancsra.

Nekunk se sikerult mindjart, mindossze 3 honap alatt osszejott, de egyszer nem mertem a homet, nem szedtem semmi vitamint, a ferjem meg plane nem. Gyogyszert eszembe se jutott, max ha egy ev utan se sikerult volna. Arrol nem beszelve h annyi duh, gyulolet van benned h borzalmas. Ennyire kikeszulni 5 honap alatt???

Ott van akiknek eveken keresztul nem jon ossze meg sincs ugy megkeseredve mint te.

Szerintem abba kellene hagynod minden ilyen dolgot es elni az eletedet, aztan akkor egyutt lenni mikor jol esik. Nem belefasulni, mert nemh a baba nem fog osszejonni de a kapcsolatod is ramehet ha igy viselkedsz!

2014. máj. 16. 09:26
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bírod a kritikát, akkor minek kérdezel?
2014. máj. 16. 10:33
 16/21 A kérdező kommentje:
ISTENEM ILYEN,FARAGATLAN PRIMITÍV EMBEREK MIÉRT VANNAK EZEN AZ OLDALON?????
2014. máj. 16. 11:35
 17/21 anonim ***** válasza:
Neked most mi bajod van? Oszinten mindenki leirta h mi a problema. Ezek utan megis mi bajod van? Miert primitivek es faragtlanok? Tudod a szavak jelenteset? Senki nem bantott, veled ellentetben.
2014. máj. 16. 11:39
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy tudatlan primtiv kérdező aki még azt sem tudja mi a félidő meg a többi!! Mindjárt másolom a linket!!
2014. máj. 16. 13:56
 19/21 anonim ***** válasza:
2014. máj. 16. 13:58
 20/21 A kérdező kommentje:
Az ilyen emberek,kíméljenek,köszi
2014. máj. 16. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!