Lombikosok! Kedden lesz az első leszívásom. Azt mondták semmit ne vigyek. Tényleg ne? Betét nem fog kelleni, nem fogok vérezni utána? Bármilyen jó tanácsot szívesen fogadok.
Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 11:53
11/26 A kérdező kommentje:
Jó hírem van. Egy megtermékenyült! Holnap kapom vissza. A beültetésre vonatkozóan van jó tanàcsotok? Szerintetek bemehetek utàna dolgozni? Csak ülnöm kell, semmi extra.
2016. jún. 29. 12:59
12/26 anonim válasza:
Na hogy fejlődnek a picurik? első voltam:)
13/26 A kérdező kommentje:
Köszi a kérdést. :) Fentebb írtam, hogy egy termékenyült meg. Holnap kapom vissza. Majd megírom, hogy sikerült. Beültetéssel kapcsolatos tanàcsot még mindig szívesen fogadok. :)
2016. jún. 29. 18:23
14/26 A kérdező kommentje:
Màr a hasamban van. :) Mondom neki, hogy kapaszkodjon. :) A beültetés nem volt fàjdalmas, maximum kellemetlen.
2016. jún. 30. 13:31
15/26 anonim válasza:
Druuukkkolok nagyon;) Hàt ezt tényleg csak az tudja àtérezni aki hasónló cipőbe volt/van/ :) de semmi stressz, pihenés,sok folyadék és a legfontosabb higgy benne h sikerül :)
16/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :) Alig merek mozogni. Végül bementem dolgozni, de szinte semmit sem csinâltam. Szerintem ha hazamegyek, többet tevékenykedem. Nagyon pozitív vagyok jelen pillanatban. :)
2016. jún. 30. 18:33
17/26 anonim válasza:
Szia Kérdező! Mi újság? Én is drukkolok Neked! Mi is nemsokára megyünk az első beültetésre, addig tapasztalatokat gyűjtök :)
18/26 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy, köszönöm az érdeklődést! Nagyon nehéz kivàrni ezt a 12 napot, amìg lehet menni a vérvételre. Szerintem pénteken csinàlok egy tesztet, nem fogom kibìrni, h ne. Mindenféle tünetem van, ami jelenthet jót is rosszat is. Próbàlom elterelni a figyelmem, de nehéz. Ti is a Kaàliba jàrtok? Mikor lesz a beültetés? Sok sikert nektek!
2016. júl. 6. 16:51
19/26 anonim válasza:
Első vagyok :) Hogy érzed magad?:)
20/26 A kérdező kommentje:
Kedves Első! Jól esik az érdeklődésed. Nagyon hullámzó a kedélyállapotom. Ha görcsölök rossz a kedvem, ha nem, reménykedem. Végül nem csináltam tesztet. 25-ös van itthon, félek, hogy az negatìv lenne mindenképpen ennyire korán.
2016. júl. 8. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!