Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Így elfogadjuk a spermadonort?

Így elfogadjuk a spermadonort?

Figyelt kérdés
A férjem genetikai problémája miatt nem lehet babánk. Egy fórumon rám írt egy férfi, hogy szívesen segítene. ( Nem az a célja, hogy szexeljünk mert más alternatívát vetett fel) Leírta minden tulajdonságát, a fél életét és hogy lemondana az apai jogokról ugyanis velem nincs szándéka csak segíteni szeretne. Azóta túl van az összes létező vizsgálaton és minden eredménye jó. Nem utolsó sorban hasonlit a férjemre. Mi a véleményetek erről?
2016. jún. 27. 16:01
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
És aki a spermabanknak adományoz? Ő sem puszta önzetlenségből?
2016. jún. 27. 17:01
 12/23 anonim ***** válasza:
67%

Nekem hányingerem lenne, ha egy olyan férfitól lenne gyerekem, aki ilyennel üzletelget a neten. (Az más kérdés, hogy én a páromon kívül senkitől nem szülnék, ha nem lehetne gyereke, akkor örökbefogadnánk vagy beletörődnék és ennyi.)

Ki tudja hány elszórt gyereke van a világban? Lehetséges, hogy a gyereked, majd csodálkozik, hogy miért lesz genetikai hibás gyereke, aztán lövésük sincs, hogy féltestvérek vagy akármi.

Gyerekednek mit fogsz mondani a fogantatásáról? Én nem vállalnám a helyedben. Papírokat is hamisíthat. Egy szavát nem hinném el.

2016. jún. 27. 17:11
 13/23 anonim ***** válasza:
90%

A spermabank egy hivatalos hely erre! Anoním,biztonságos,jogilag védett intézmény!

A neten adományozgatás meg enyhén szólva gázos!

Hogy te a netes adományozót akarod,arra meg szavak sincsenek!

2016. jún. 27. 17:21
 14/23 anonim ***** válasza:
82%

"És mivel jobb az anonim donor? "

Azért, mert garantáltan nem fogja 10 év múlva az iskola előtt várni a gyerekedet, hogy hello, én vagyok az igazi apád. Tényleg annyira naiv vagy, hogy hiszel az ilyen önzetlen segítségeben? Még azt is kinézném az ilyenből, hogy évek múlva az apasággal zsaroljon majd. (ha fizetsz, nem mondja el az igazat a gyereknek)

"Egy csomó kérdés merül fel. Hasonlít e a férjemre, tulajdonságai érdeklődési köre hasonlóak -e? "

Mi köze az érdeklődési körnek a genetikához?

És mit számít az, hogy hasonlít-e a férjedre?

A gyerek nem feltétlenül az apjára hasonlít (és nem is biztos, hogy rád). Bármelyik felmenő tulajdonságai öröklődhetnek.

A kisfiunk pl. a dédimamára hasonlít, a hajszínét pedig nem tudjuk visszavezetni egyetlen ismert egyenesági rokonra sem. (ne gondolj semmi huncutságra)

Volt már egy hasonló kérdés, ott is mindenki lebeszélte az anyukát erről a hülyeségről.

2016. jún. 27. 18:08
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"ő onnan szerzett néha pénzt, hogy elment a spermabankba leadni egy adagot. Nem tudom hány gyerek született ebből az ocsmányságból, de nagyon sajnálom őket"

Maximum kettő, mert kettőnél többször nem adományozhat.

2016. jún. 27. 18:10
 16/23 anonim ***** válasza:

Az senkinek sem ugrik be, hogy NEM kell lemondani semmiféle jogokról, meg papírozni, mert NINCSENEK jogai, illetve ha lenne baba, akkor nem lennének jogai, mert a házasságban automatikusan jogilag az apa a férj, ezt a vélelmet a vér szerinti apa sem tudja megdönteni, mert ő pont nem indíthat ilyen pert.

Én ebbe nem mennék bele. Aztán pár év múlva megzsarol, külöben elmond a gyereknek mindent.

2016. jún. 27. 20:52
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Spermabankban is lehet cálasztani, nagyon kemèny szűrő rendszer van. 300 mintából 2 használható.

Ez a pasi bármikor megzsarolhat, beperelhet a gyerekért.

2016. jún. 27. 21:48
 18/23 anonim ***** válasza:
Arrol nem is beszelve, h az ilyen forumomokat nem szoktak nemzokepes (egyedülálló?) ferfiak bongeszgetni. Csak, aki hasonlo cipoben jar - es inkabb a nok. Szerintem nem véletlenül keveredett oda, a hitexdel ellentetben elobb volt meg a terv es aztan az alany (ti). Ez a ferfi felment a netre es balekra vadaszott. Ahogy nezem, nem is hiaba, elég szepen meg vagy gyozve arrol, h ez jo megoldas...
2016. jún. 27. 23:32
 19/23 anonim ***** válasza:
54%

" Azóta túl van az összes létező vizsgálaton és minden eredménye jó"

Találkoztál vele és láttad az orvosi papírokat is??

Mert csak bemondásra nem ugranék ennyire!

2016. jún. 28. 05:50
 20/23 A kérdező kommentje:
Igen, láttam az összes papírját. Nem humbukkra mondta .Pszichológiai vizsgát is tett mert vadászok.
2016. jún. 28. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!