| Kategória: Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák
A kérdés |
| Ezekkel az eredményekkel mire számíthatok?
Sziasztok! Ezekkel az eredményekkel mire számíthatok , 2hét múlva megyek nőgyógyászhoz vissza? Babát szeretnénk. 32/N
3.napi vérvétel:
TSH 5.526 mIU/l
Szabad T4 11,25pmol/L
LH 4,30 U/L
FSH 5,93 U/L
Ptrolaktin 194,4 mIU/l
Ösztradiol 74,2 nmol/l
Progeszteron 2,7 nmol/l
Tesztoszteron 1,6 nmol/l
2.vérvétel
8.dpo-n (37cn) volt a
Ösztraidol 257,2 pmol/L ( ref. 134-903 pmol/L
Progeszteron 13,7 nmol/L (ref. 16,40 - 59,02 nmol/L)
Fogalmam sincs, hogy most mi lesz..gondolom alacsony a progi...a TSH meg magas... Köszi ,ha válaszoltok...
|
|
A válaszok |
|
Nekem is ez tunt fel, amit irsz. Szerintem nem volt ovud. Vagy keson mentel, es mar mensi kozeleben vagy. Dokidat kerdezd, egyben o nezi.
A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 1/6 | febr. 11. 21:08 | Privát üzenet
| Hasznos számodra ez a válasz? | |
|
|
|
|
A kérdező kommentje:
A 27. 28. Napon volt pozi az Lh teszt 29. Naptól emelkedett a hő , ma eset 2 tizedet de meg cover felett van a hő..
|
|
|
Manka68 nevű felhasználó válasza:
Szia!
A TSH-d nagyon magas, irány egy jó endokrinológus. Amint kezelve van a pajzsmirigyed (kb három hónap, mire stabilan beáll jó gyógyszerezés mellett). Addig nem is célszerű próbálkozni babábal, mert ha esetleg össze is jön, nagyon nagy a vetélés esélye. Sajnos a pajzsmirigy alulműködés gyakran jár együtt inzulin rezisztenciával, az endodoki erre is kivizsgál. Egy terheléses cukor + inzulin vérvétel.
A válaszíró 88%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 3/6 | febr. 12. 18:25 | Privát üzenet
|
|
|
A kérdező kommentje:
Köszi a valaszt. Tavaly elött voltam egy nagy nevű dokinál Vácon akkor még "csak" 4,9 volt a TSH..annyit mondott mennyek vissza ha teherbe estem. (Úgy hogy mondtam neki ,hogy glutenérzékeny vagyok 1 éves korom óta. Elkezdtem futni, akkor le is ment12kiló. Sajnos tavaly volt egy laparos műtétem ,sajnos vissza hiztam 15kg) Remélem a nődoki komolyabban vesz majd...ha nem akkor kell keresnem masik endokrinológust...
|
|
|
|
Manka68 nevű felhasználó válasza:
Nődokik ehhez nem értenek, nem tartozik a nőgyógyászat hatáskörébe. Először kell normális endodoki, csak utána érdemes menni a nőgyógyászhoz. Még ha látja is, hogy probléma van a pajzsmirigyeddel, gyógyszert nem írhat fel rá, csak endodoki.
A válaszíró 88%-ban hasznos válaszokat ad.
|
# 5/6 | febr. 13. 05:33 | Privát üzenet
|
|
|
A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor majd kérek időpontot endo dokihoz is,de gondolom ,ill. remélem, hamár a nődoki küldött a vérvételekre hozzá kell visszamennem...csak átküld majd az endokrinológiára...
|
|
|
|