Anyukák, kismamák ti mit gondoltok erről?
24 hetes terhes vagyok a második babámmal.
Az első kisebb súllyal született 2445 grammal, ő volt a legkisebb de aztán minden rendben lett, jól fejlődött nem késett semmiben.
Idén lesz 2 éves a lányom és annak köszönhető, hogy kis súllyal született, hogy nem szedtem vitaminokat, nem táplalkoztam megfelelően elegendő tápanyagokat csak amennyi jól esett utána hamar elteltem.
Előtte is egészségügyi gondjaim voltak az étkezéssel és a hízással pluszban még az is rá segített hogy vashiányos is lettem.
Most azonban mindent máshogyan csinálok, szedek folsavat, C-vitamint, vasat, magnéziumot és kalciumot.
Mellette jobban eszek, sok gyümölcsöt, zöldseget, húsokat meg mellette azt is le erőltetem ami tudom hogy jót tesz mégsem szerettem egész életemben.
Minden rendben van a kicsivel eddig, és velem is, most nem vagyok se vérszegény sem vashiányos mint az elsőnél.
Szerintetek lehetséges hogy nagyobb súllyal jöjjön a világra?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!