Gyerekválalás előtt vagyunk,még nincs gyerekem Férjemnek van 2gyermeke akik nevelőszülőknél vanakk,kapcsolattartásra járunk!születendő közös babát befolyásolja ez?lehetséges hogy nem adják haza a kórházból?válalhatunk igy babát!bünhödni kell örökre?

Hagyjad 1-es, ezeknek hiába mondod. Már a kérdező helyesírása is annyira csapnivaló, hogy egyből le lehet vágni, hogy nem napon barnultak...
Ezeknek hiába mondod, mennyire gáz dolog ez, úgyse fogják fel. Büdös prolik, ide aztán kell a gyerek....

Persze, kérdező. Ilyen nincs, hogy az apa tudná őket nevelni, de nem adják oda, mert "az anyára várnak".
Itt van valami kamu.
Magyar vagyok!Istenem egyből támadni a embert az megy!itt kérdezni valamit!
Magyar vagyok,két munkahelyem van!

Köszönöm a pozitív választ ,köszi hogy nem támadsz!
Nem voltam még ilyen helyzetbe és tanácstalan vagyok!de nem azért tettem fel a kérdêst hogy egyből le cigányozzanak

Amennyiben a férjed szülői felügyeleti jogát megszuntette a bíróság, az hatással van a születendő gyerekre is, igen, mert nála kiskorú gyermek nem helyezhető el.
Nincs olyan, hogy "anyukát pártolják" és inkább nevelőszülőknél helyezik el a gyerekeket, amikor ott van megfelelő képességű és anyagi hátterű másik szülő, az apuka. Ha ilyen történik, ott apukaval is probléma van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!