Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Gyerekválalás előtt vagyunk,mé...

Gyerekválalás előtt vagyunk,még nincs gyerekem Férjemnek van 2gyermeke akik nevelőszülőknél vanakk,kapcsolattartásra járunk!születendő közös babát befolyásolja ez?lehetséges hogy nem adják haza a kórházból?válalhatunk igy babát!bünhödni kell örökre?

Figyelt kérdés

máj. 1. 02:20
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
98%
Hát bocs, én nem szülnék olyannak, aki az elõzõ gyerekeit se neveli, nem veszi magához. A kapcsolattartás csak arra jó, hogy örökbeadni se lehessen szegényeket. Mégis mit fognak gondolni a meglevõ gyerekek, ha ezután hozzátok új baba születik, aki veletek lakhat, teljesértékû családtagként? Ha emiatt utálni fogják (joggal!), akkor te mit fogsz csinálni?
máj. 1. 03:46
 2/30 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem rajtunk múlik hogy haza hozzuk őlet!gyámügy olyan ember olyan anyát pártol aki lakókocsiba lakik es semmilye nincs!nekunk adottak a anyagi körulmények meg a nagy ház mégis elutasitottak minket!voltunk ügyvédnêl mindenhol!ilyen a magyar törvény!nos ez miatt egész életünkbe bünhödjunk ?ja és a környezet tanulmányokon és mindent rendbe találtak,mégis az anyára várnak
máj. 1. 06:19
 3/30 anonim ***** válasza:
87%

Hagyjad 1-es, ezeknek hiába mondod. Már a kérdező helyesírása is annyira csapnivaló, hogy egyből le lehet vágni, hogy nem napon barnultak...

Ezeknek hiába mondod, mennyire gáz dolog ez, úgyse fogják fel. Büdös prolik, ide aztán kell a gyerek....

máj. 1. 06:20
 4/30 anonim ***** válasza:
95%

Persze, kérdező. Ilyen nincs, hogy az apa tudná őket nevelni, de nem adják oda, mert "az anyára várnak".

Itt van valami kamu.

máj. 1. 06:22
 5/30 A kérdező kommentje:

Magyar vagyok!Istenem egyből támadni a embert az megy!itt kérdezni valamit!

Magyar vagyok,két munkahelyem van!

máj. 1. 06:23
 6/30 anonim ***** válasza:
43%
Én nem hiszem amúgy hogy ezt figyelembe venné bárki is, a férjemnek van egy gyereke fiatalkori kapcsolatból akiről nagyon régóta nem is tudunk semmit, de az ő nevén van. Mikor született a fiunk szóba se került sehol
máj. 1. 06:50
 7/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a pozitív választ ,köszi hogy nem támadsz!

Nem voltam még ilyen helyzetbe és tanácstalan vagyok!de nem azért tettem fel a kérdêst hogy egyből le cigányozzanak

máj. 1. 06:51
 8/30 anonim ***** válasza:
91%

Amennyiben a férjed szülői felügyeleti jogát megszuntette a bíróság, az hatással van a születendő gyerekre is, igen, mert nála kiskorú gyermek nem helyezhető el.

Nincs olyan, hogy "anyukát pártolják" és inkább nevelőszülőknél helyezik el a gyerekeket, amikor ott van megfelelő képességű és anyagi hátterű másik szülő, az apuka. Ha ilyen történik, ott apukaval is probléma van.

máj. 1. 07:25
 9/30 anonim ***** válasza:
95%
Márpedig a pasid akkor kamuzik... a testvérem (az apa) egyedüli neveli a lányát, mert az anya alkoholista, folyton visszaesett, veszélyeztette a gyereket, és rengeteg problémát okozott. Igen, ő volt hátrányban, és valóban neki kellett bizonygatnia, hogy a lányának rossz az anyjával, de attól még a végén megkapta a kizárólagos felügyeleti jogot.
máj. 1. 07:33
 10/30 anonim ***** válasza:
56%
Attól még hogy az apának megszüntették a felügyeleti jogát még nem jelenti hogy az új Anya nem viheti haza a gyereket. Egyébként csak mondom, tudok olyan családról ahol 3 gyerek nevelőotthonba került, a 4.et mégis hazavihették
máj. 1. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!