Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Veszprémi kórházban az első...

Veszprémi kórházban az első ultrahangra bejöhet kísérőként velem az apa?

Figyelt kérdés
Kicsit aggodom, hogy nem fogjak megengedni mert sok rosszat hallani az egeszsegugyrol, de nyilvan o is reszt szeretne venni ezekben a dolgokban. Koszonom, ha valaszoltok!

ápr. 14. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Első ultrahangon a laikus számára semmi nem látszódik. A doki rá fog mutatni egy fekete pacára a monitoron, hogy az az embrió. Teljesen felesleges bemennie nézelődni.
ápr. 14. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
20%

"Kicsit aggodom, hogy nem fogjak megengedni ..."

Jogosan egy felnőtt kiserohoz. De olyan felesleges az első uh-ra apuka vinni....

ápr. 14. 18:49
 3/8 A kérdező kommentje:
2-es. Szerintem ertheto, hogy nem azert jonne be, hogy a kezemet fogja, hanem mert a gyerekunk apja, aki szinten szeretne ott lenni.
ápr. 14. 19:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyebkent a kerdesem tovabbra is az, hogy ki, hogyan tapasztalta, nem pedig tanacs, hogy megeri-e bejonni, vagy sem.
ápr. 14. 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
62%

Arra is készülj, hogy az első UH hüvelyi UH szokott lenni. Nyilván látott már mindent belőled a férejed, de azért itt mégis egy vaskos UH rudat fog a széttárt lábaid közé egy másik férfi feldugni neked, hogy aztán tényleg egy apró pacára mutasson a monitoron hogy azaz embrió. Nekem kellemetlen lett volna ha ott van a férjem.

A 12. heti UH-ra érdemesebb bevinni, az már általános esetben hasi UH és akkor már tényleg baba formája van a kicsinek.

Amúgy hely specifikus kérdéseket helyi csoportban érdemes feltenni, Veszprémben szültem vagy Cholnoky kórházban szültem néven tuti megtalálod Facebookon a veszprémi kórház csoportját.

ápr. 14. 19:45
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
Hívd fel a kórházat, vagy kérdezd meg a védőnőt. De a 12. hét előtt tényleg hüvelyi UH van...
ápr. 14. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kòrháza válogatja, nálunk pesten nem jöhetett be, amit nevetségesnek tartok, de ez van, ha nem magánban intézed. Oda bejöhetett.
ápr. 15. 08:36
 8/8 anonim válasza:
Én a helyedben nem tenném.
ápr. 15. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Első ultrahangra nem mondtam az asszisztensnek, hogy genetikai, kellett volna?

Sziasztok! Első uh vizsgálatra kertem idolontot(12heti), és most azon ragodom, hogy csak annyit mondtam, hogy első terhességi uh-ra kerek időpontot. Kellett volna mondanom, hogy genetikai? Vagy ok ezt tudják? Bocsi, ha buta kérdés, ez az első...

A Győri Petz Aladár Kórházba kell beutaló ultrahangra?

Első gyerek, első trimeszterben vagyok, és még nem igazán látom át a dolgokat, hogy mi hogy megy. Első laborom már volt, elméletileg már csak UH kell.

Ki ad beutalót az első ultrahangra?

A menstruáció szerint 5 hetes vagyok, szeretnék uh-t csináltatni de beutalót kérnek. Ki adja a beutalót nekem?

A Szent Imre úti terhesgondozáson, ami az első emeleten van ott ultrahang is van?

Vagy elküldenek máshová? Most megyek előszőr és félek hogy ide oda küldözgetnek vérvételre ultrahangra.

A nőgyógyászom nem adott beutalót a vérvételre és az első ultrahangra (hüvelyi)?

Azt mondta, hogy hivatkozzak rá, hogy ő küldött és úgy rendben lesz. De én mindenkitől azt hallom, hogy mindenhova beutaló kell. A Máv kórházba küldött. Van valakinek tapasztalata ilyen téren?

Az elsö, 0. ultrahangra, mikor megállapitják a terhességet az apa is ott lehet?

5 hetes lehetek kb. Még nem vizsgalt meg nőgyógyász,először hasi ultrahang lesz. Nem tudja vki ilyenkor is lehet kérni képet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!