Veszprémi kórházban az első ultrahangra bejöhet kísérőként velem az apa?

válasza:

válasza:"Kicsit aggodom, hogy nem fogjak megengedni ..."
Jogosan egy felnőtt kiserohoz. De olyan felesleges az első uh-ra apuka vinni....

válasza:Arra is készülj, hogy az első UH hüvelyi UH szokott lenni. Nyilván látott már mindent belőled a férejed, de azért itt mégis egy vaskos UH rudat fog a széttárt lábaid közé egy másik férfi feldugni neked, hogy aztán tényleg egy apró pacára mutasson a monitoron hogy azaz embrió. Nekem kellemetlen lett volna ha ott van a férjem.
A 12. heti UH-ra érdemesebb bevinni, az már általános esetben hasi UH és akkor már tényleg baba formája van a kicsinek.
Amúgy hely specifikus kérdéseket helyi csoportban érdemes feltenni, Veszprémben szültem vagy Cholnoky kórházban szültem néven tuti megtalálod Facebookon a veszprémi kórház csoportját.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Első uh vizsgálatra kertem idolontot(12heti), és most azon ragodom, hogy csak annyit mondtam, hogy első terhességi uh-ra kerek időpontot. Kellett volna mondanom, hogy genetikai? Vagy ok ezt tudják? Bocsi, ha buta kérdés, ez az első...
Első gyerek, első trimeszterben vagyok, és még nem igazán látom át a dolgokat, hogy mi hogy megy. Első laborom már volt, elméletileg már csak UH kell.
A menstruáció szerint 5 hetes vagyok, szeretnék uh-t csináltatni de beutalót kérnek. Ki adja a beutalót nekem?
Vagy elküldenek máshová? Most megyek előszőr és félek hogy ide oda küldözgetnek vérvételre ultrahangra.
Azt mondta, hogy hivatkozzak rá, hogy ő küldött és úgy rendben lesz. De én mindenkitől azt hallom, hogy mindenhova beutaló kell. A Máv kórházba küldött. Van valakinek tapasztalata ilyen téren?
5 hetes lehetek kb. Még nem vizsgalt meg nőgyógyász,először hasi ultrahang lesz. Nem tudja vki ilyenkor is lehet kérni képet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!