Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Hogy lehet bejutni a kombinált...

Hogy lehet bejutni a kombinált tesztre?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom, hülye kérdés. Engem nem engedtek be az első ultrahangra (ami miatt rettenetesen szomorú vagyok, semmi semmi indokolta, ott ültem kint a váróban végig) és akkor mondták el a páromnak, hogy hogyan működik ez, de épp akkor közölték vele, hogy ikreink lesznek, és fel se fogta, mit mondtak neki utána. A következő időpontunk már a 12 hétre van.

máj. 6. 10:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A kombinált teszt egy vérvételből lesz meg. A 12 heti genetikai ultrahangra gondolsz szerintem. Ha államiba mentek, a legtöbb helyen csak a váróig mehetsz be. Magánba beengedik az apukát is.
máj. 6. 10:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, a kombinált tesztre gondolok, nem a genetikailag. Tudom, hogy vérvétel, a kérdés az, hogy arra hogy lehet eljutni. A következő uh-ra már be fognak engedni, megkérdeztem :)
máj. 6. 10:52
 3/4 A kérdező kommentje:
*genetikaira
máj. 6. 10:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem 12.heti genetikain vettek vért a kombinált teszthez. Azt írod a következőre bemehetsz ami gondolom ez lesz. Sztk alapon sajnos kevés hely és alkalom van mikor beengedik az apukát. Magándokinál ahol fizettek, mindig bemehetsz.
máj. 6. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Tényleg ilyen sok idő?

Sziasztok! A barátnőm már 2 és fél hete vár a kombinált teszt eredményére, de sehol semmi. Létezik, hogy ilyen sok ideig tart ez az egész? Nem lehet ennek valahol utánanézni?

Hol voltatok kombinált genetikai vizsgálaton?

Hamarosan mennem kell a 12 hetes genetikai vizsgálatra a SOTE-ra van időpontom,de elbizonytalanodtam. Az orvos ajánlott egy 220 ezer forintos vizsgálatot vagy a SOTEN ami 17 ezer forintba kerül. A védőnő azt mondta,hogy szerinte felesleges ilyen drága vizsgálatot...

Korai kombinált teszt eredménye?

.10 hét 0 naposam voltam kombinált vérvételen, melynek az eredménye: Free beta hcg 93.49 iu/l Papp-a: 0.9014 iu/l MoM értéket nem kaptam. Ami fontos még, hogy verhigitot szedek, illetve lombikkal fogant a baba...talán emiatt is aggódok jobban. Sajnos az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!