Segítenél? Abortusz kérdés
Nem kívánt terhességemet szeretném megszakítani.
Még a korai szakaszban vagyok.
Párom szeretné nagyon.
Sajnos én nem, mert nem állok rá készen, éretlen vagyok és rettegek. Rossz embernek tartom magamat, amiért nem szeretném megtartani a várandósságot.
33 évesek vagyunk mind a ketten.
A párommal nem akarom, hogy szétmenjünk, bármit megtennék azért, hogy ne gyűlöljön emiatt.
Azt érzem szeret és ragaszkodik hozzám. De nem tudom, valaha is meg tud e majd nekem bocsájtani.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Senki nem mondja meg hogy kellene érezned, mindenki segíteni akart, csak nem csak olyan kommenteket kaptál hogy "szard le mit akar, neki nem lehet véleménye, kuss a neve". Hát bocsika ha nem bírod elviselni az igazságot, attól még tény hogy ez a döntés nem csak a te életedről szól. Mert egyszerre döntesz a saját, a magzat és a párod életéről is. Nem lehet őt kivenni a képletből. Úgy meg pláne nem hogy aztán ő csináljon úgy mintha mi sem történt volna. Értem hogy azt szeretnéd hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon, de az élet nem ilyen egyszerű.
Mondjuk ha ezt nem tudod felfogni akkor valóban éretlen vagy még 33 évesen.
Idefigyelj 57
Csak te bonyolítod túl
Nincs kihagyva a dologból a párom
Egyébként nem tudom te hány éves vagy. De sajnos az kiderült rólad, hogy egy fekete fehérben gondolkodó nagyon egyszerű valaki lehetsz

válasza:Kedves kérdező!
Az, hogy Te egy abortuszban, ami tulajdonképpen egy emberi élet kioltása a kommentjeid alapján nem látsz súlyos erkölcsi dilemmát, pont azt mutatja, hogy egyszerű a gondolkodásod.
Mert ugye egy embrió is emberi élet, hiszen az embrió az ember egyedfejlődésének korai szakasza.

válasza:Sokkal több nő kaphatna valódi támogatást a terhesség megtartásában, ha nem csak ezt az "az embrió is emberi élet" című bűntudatkeltést tudnák habzó szájjal odaböfögni mindenhová azok, akik elvileg segíteni szeretnének. Kíváncsi lennék, hányan adnának önként akár csak egy darab fogat magukból egy másik emberi életért, akit nem ismernek. Hányan vállalnák most azonnal a cukorbetegséget ha az valakit megmentene a világban. Hányan neveznének be a szülés fájdalmára, hogy valaki más éljen, akihez nem kötődnek. Hányan jönnének ki táppénzből negyed évig, vagy akár 9 hónapig, ha az kell.
Aki gyereket akar őszintén, az önként vállalja a fentiek lehetőségét. Akit bűntudat keltéssel rábeszélnek, vajon az is? És amikor beüt valamelyik baj, ott állnak mögötte azok, akik papagáj mód ismétlik, hogy az embrió is élet? Nem tartom valószínűnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!