Hol lehet abortusz tablettát vásárolni?

válasza:

válasza:

válasza:Ez nem így működik, nem fog vele otthon boldog mosollyal elvetélni.
Mondd megneki, hogy ha megtartja, sokkal többször fog kellenie orvoshoz menni.

válasza:

válasza:

válasza:Hány hetes a magzat?
Teljesen biztos, hogy orvosi segítség nélkül nem tudod ezt megoldani.
A magzat "tablettás" elhajtasa lényegesen durvább folyamat, mint egy sima menstruáció.

válasza:

válasza:Vennek egy nagy levegot, lenyugodnek (en azert biztos ideges lennek,most magambol indulok ki) aztan keresnek maganban egy turelmes nogyogyaszt. Bar jo lenne nem huzni az idot, de elso alkalommal ha csak beszelgettek es nem tortenik vizsgalat, mar az is jo. Ki kell kerdezni az orvost mindenrol, hogy mik a lehetosegek, erdemes-e tablettas abortuszra menni kulfoldre vagy sem. Mi a menete, hogy fog tortenni, ha mutetre kerul a sor, az hogy zajlik. 15 eveseknek lehet nem is engedik tablettat kint sem, mert van kockazata/ mar lehet az idobol is kufotott, asszem a 7-8. hetig lehet, de minel kisebb, annal jobb.
Es meg kell ertetni vele, hogy ez orvos nelkul nem megy. Ezt most szepen be kell nyelni, felelosseget kell vallalni a tetteiert. Ha nem vedekezik, ezzel jar. Sokkal rosszabb lenne, ha megtartana, ezen most gyorsan tul fog esni es vege.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
S.O.S aki használt már ilyent (mifegyne és mispotrol) 8 órája szedtem be az utolsó adagot. már 4órája távozott aminek kellet.. de hullámokba olykor nagyon erősen jönnek a fájdalmak mennyi ideig normális ez és mikor múlik csillapodik???előre köszönöm aki a kérdésre...
A ciklusom 7.napjan esemény utánit kellett bevennem. Az aktus utan 14 órával sikerült be vennem de úgy alakult, hogy terhes maradtam.. Nem tudom megtartani, most kezdtem dolgozni védekeztünk de mikor lehúzta láttuk hogy csöpög belőle a sperma..
Sajnos tegnap este elszakadt a gumióvszer első bakink sosem volt semmi probléma ... Egy 12 és egy 4 éves gyerekünk van kértem ma esemény utáni tablettát még reggel, de a doki azt is mondta nem.100%os szeretnénk gyereket de még dolgozni szeretnék.
Nem lett beteg a baba?Maradhat ilyenkor?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!