Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit tegyek? Kétségbe estem,...

Mit tegyek? Kétségbe estem, nem tudom mi a helyes.

Figyelt kérdés

Szisztok!

Van már egy gyermekem 16 hónapos. Az apukájával nem vagyunk együtt mert sok nézeteltérés volt köztünk sajnos. Csak úgy szoktunk együtt lenni mikor jön a fiához és mikor alszik akkor együtt vagyunk. Tehát ez a kapcsolat teljesen se veled se nélküled. Egy ilyen együttlétből egyszer belém ment mert szerinte szoptatás alatt nem eshetek teherbe (nőgyógyász ismerősétől tudja)...sajnos tévedett. 5 hetes vagyok, az apuka azt mondta vetessem el különben a már 16 hós fiához se fog jönni csak utalja majd a gyerektartást. Ez még nem is lenne nagy probléma de 22 éves vagyok a szüleimmel élek és az utolsó félévem kezdem szeptemberben. Azt mondták ha szülök még egy gyereket nem fogják megengedni, hogy itt maradjak. Most van egy fiú aki engem nagyon szeret de én őt sajnos nem, csak mint barátot. Azt mondta felnevélné velem mindkét gyermekem. A volt párom 29, aki pedig szeret és szeretné a gyermekeim 30 éves.

Segítsetek mitévő legyek?

2016. jún. 21. 11:36
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
49%

Ne haragudj,de Te egy nagyon buta nő vagy.Idézem:"Egy ilyen együttlétből egyszer belém ment mert szerinte szoptatás alatt nem eshetek teherbe (nőgyógyász ismerősétől tudja)...sajnos tévedett."

TE nem tudod,hogy a szoptatás nem védekezési mód????Pláne nem akkor,ha már 15 hónapos a gyerek,és nem kizárólag szoptatod.Nem tudom hogy a fenébe tudsz főiskolát végezni,ha az alap biológiát se voltál képes elsajátítani....egy már szült 22 éves anyáról beszélünk,nem egy 12-13 éves csitriről.

Úgy kamu ez a történet,ahogy van.

2016. jún. 21. 14:28
 32/54 anonim ***** válasza:
32%
Szia. Nem tudom miert ilyen bunkok itt hogy 2 gyerekkel pasi. Na es. Nem mindegy hany gyerek van? Ha szeret szeret gyerekkel is meg anelkul is. Engem 5 gyerekkel imadnak. El is vettek felesegul os. Megsem hulyezett le senki minket. Ez az elet. De ha elfogadsz egy jo tanacsot ilyen kerdest ne ide tegyel fel a bunkoknak hanem magadban probqld megtalalni a helyes utat. En nem tudnam elvetetni a picit. Befejeznem a sulit es kitalalnam mi legyen. Nem hiszem hogy anyudek meg par honapig nem latnanak szivesen. Aki kiteszi a gyereket az utcara az meg nem szulo. Az szegyenlje magat. Sajnos az eletben lesz meg nagyon sok rossz helyzet amit meg kelk oldanod majd. Nem szabad a honokba dugni a fejed es strucc politikat jatszani. Ulj le gondolkozz. Talald ki mi lenne a legjobb. En is ezt tettem. Egy honapig semmi kas nem jart a fejembe csak az higy mj lenne a jo dontes. Nekem nagyon nagy volt a tet. De dontottem. Es a legjobbat. Sok sikert neked. Es ne add fel!!!!
2016. jún. 21. 15:06
 33/54 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező, csak a hozzád hasonló felelőtlenek adnak neked igazat. Tipikusan annak az esete vagy, akinek amúgy is rettentő problémás az élete, és még gyárt mellé!
2016. jún. 21. 15:11
 34/54 anonim ***** válasza:
26%
gyedet miért kapna? ha most azt is kap, le fog járni mire megszületik a pici, nem 2x2 év egymás után a gyed! vagyis: 2x25.000ft+2x12.500 (75.000)(lehet egyedüllállóknak pár ezerrel több ezt most nem nézem meg) az anyasági egyszeri,azt csak egyszer kapja. dolgozni akkor tud,mikor beadja bölcsibe őket,addig reménykedhet,hogy az apjuknak végig lesz bejelentett munkája,hogy vonják a tartásdíjat. annyit tudok még kérdező mondani,hogy ha szeretnéd megtartani,a szüleiddel próbálj beszélni,amíg nem jössz egyenesbe,maradhassatok,úgy már kijöttök! ha nemet mondanak,akkor alaposan át kell mindent gondolnod
2016. jún. 21. 16:11
 35/54 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó:le vagy maradva egy picit.Nem olyan régen bevezették,hogy minden gyerek után jár a korának megfelelő ellátás.Mivel most GYED-et kap-gondolom azért jogosult rá,mert főiskolás(és Ők is jogosultak rá)-így a következő babánál is újra kezdődik majd(mert a jogviszonya fennáll).Tehát amint a nagyobb betölti a 2. életévét rá GYES-t kap majd,ha vállalja a 2.-at,amikor Ő megszületik kezdődik a CSED,GYED.Vagyis-párhuzamosan-több gyerekre többféle ellátás is jár(hat).És persze pluszban még a családipótlék(ok).
2016. jún. 21. 18:56
 36/54 anonim ***** válasza:
43%

Teljesen mindegy, hogy hány diplomád van, vagy milyen végzettséged.

Borítékolom, hogy még párszor teherbe fogsz esni, mert hiába az ész, ha nem használod.

A legnagyobb felelősség a gyerekvállalás. Nagyon- nagyon gondold át, hogy megéri e tartani a kapcsolatot a gyerekeid apjával, hiszen megzsarolt téged! Ez ugye, megvan?

Ha nem védekezel, akkor teherbe eshetsz. Akkor is ha pici az esély, és ha megtórtént, akkor a te felelősséged, mert apuka ugye mossa kezeit.

Gondolkodj!

2016. jún. 21. 20:19
 37/54 anonim ***** válasza:
20%
Felelőtlen lennék a hátam mögött 25 év házassággal, te birka?? Az ilyen embernek nem szabadna szaporodni, mert az ilyen mocskos tetű csak további mocskos tetűket tud csak nevelni. Undorodom a fajtádtól.
2016. jún. 21. 20:59
 38/54 A kérdező kommentje:
Na itt látszik utolsó, hogy mennyire suttyó vagy, az írásodból. Gondolom én is a te fajtád de nem szeretnék rasszista megnyilvánulását tanúsítani, mert a kérdésre írt válaszok érdekelnek, nem a te sekélyes undorító kommenteid. Kérlek ne írj többet.
2016. jún. 22. 08:16
 39/54 anonim ***** válasza:
53%

iq light az aki nem vedekezik

erzelmileg serult aki az exeve szexel unalmaban.

Ne szulj tanulj es szabadulj ki a sajat magad gzartotta problemakbol

2016. jún. 22. 10:00
 40/54 anonim ***** válasza:
16%

Azért a rettentő problémás élet szerintem nem igaz. Egyszerűen a kérdező szépen boldogul sulival gyerekkel és munkával. Az egyetlen problémája a szerelmi élete. Azért mert több dolgot csinálsz, még nem problémás az életed, amíg nem érzed annak. Mások az egyszerű munkájukat sem bírják, és nyavajognak, mennyi gondjuk van, na az ilyeneknek tűnhet problémásnak az életed.

Én is több dolgot csinálok, de 9 órákat alszok mellette és még magamra is jut időm, nem vagyok zombi sem. És nem problémás, pedig a lányom csak szeptembertől lesz bölcsis, 2 és fél évesen. Jól élünk, szeretem a hétköznapjainkat, van megtakarítás is, és nem kell nyomorogni sem. Persze idillibb lenne, ha nem egyedül csinálnám, de egy problémás kapcsolat fenntartásánál könnyebb ez a helyzet.

Szívesen belenéznék a válaszolók életébe. Szerintem aki szereti az életét, és jól megbírkózik a mindennapokkal az szavazott igenre, de mint tudjuk, ez ritka.

Én egyébként, ha más lenne az apja a babának, és úgy fogant volna kapcsolaton kívül, csak akkor vetetném el, mert tudnám, hogy kapcsolaton belül akármikor lehetne féltesója a már meglévő gyerekemnek.

Mondjuk nálam eleve szóba sem jön, hogy a gyerekem apjával lefeküdjek, szóval ez csak nagyon elméleti síkon állja meg a helyét.

2016. jún. 22. 10:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!