Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása

A kérdés

A párom nem akarja megtartani a gyereket most mit tegyek?

30 éves nőről van szó. Van egy szembetegsège ami öröklődhet is,meg sok nehézségen ment át. Van pl. Egy aspergeres testvére őt segíti egy életen keresztül, minden baján,gondján idegeskedik. Mindent megold helyette,anyagilag is. Ezzel magyarázza,hogy neki nincs energiája még egy gyerekre. Ezt előről csinálni meg a testvérét segíteni. Határozott,erős ember nem tudom,hogy tudnék rà hatni.

 2016-12-16 16:25  Privát üzenet  Tetszik 

A válaszok
1 2 3 4 5
miért utolsó te együtt tudnál élni egy olyan nővel aki elveteti a gyerekét?

A válasz 16%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad.
# 31/44Időpont 2016-12-16 18:44 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
#29 nagyon nem értesz. Ha két ember élete között választanod kell, akkor igenis van értelme a kérdésnek. Nincsen középút, bármennyire akarod azt hinni... A mostani is egy választás, ráadásul a végén mégiscsak egy embert ölsz meg... 2 ember helyett marad 1. ez is olyan emberietlen gondolkozás?

A válasz 19%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 52%-ban hasznos válaszokat ad.
# 32/44Időpont 2016-12-16 18:47 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
", ráadásul a végén mégiscsak egy embert ölsz meg..."- mármint a magzatvédők szerint. A többség és a törvény szerint meg egy embriót abortálsz, ugye?

A válasz 69%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
# 33/44Időpont 2016-12-16 18:57 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
"ráadásul a végén mégiscsak egy embert ölsz meg..."- mármint a magzatvédők szerint. A többség és a törvény szerint meg egy embriót abortálsz, ugye?"

nagyon emberietlen vagy. egyszer jössz azzal a szöveggel hogy harmadik birodalom meg gyilkosság, amikor meg ugyanezt teszed akkor meg a törvény mögé próbálsz bújni? gusztustalan vagy.
apuka akarja a gyereket, csak az anya nem. Itt nem arról van szó hogy senki sem akarja, ha nem tűnik fel. Nem vagyok magzatvédő, viszont egy fogyatékost nem ésszerű úgy előnyben részesíteni, hogy valaki másnap az akaratát ignorálod és egy életet elveszel.

A válasz 22%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 52%-ban hasznos válaszokat ad.
# 34/44Időpont 2016-12-16 19:12 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
#34, megölni azt lehet, aki előtte élve megszületett. Ez van. Egy gyerek vállalásához meg a 2 szülő közös akarata kell normáliséknál...

A válasz 67%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
# 35/44Időpont 2016-12-16 19:18 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
#34 hát nagyon nem kell megszülessen ahhoz. Ha megversz egy terhes nőt és emiatt elvetél akkor nem gyilkosság? természetes az lásd törvény. szánalmas amiket írsz...
Igen, 2 ember meg kellene beszélje ezt, lásd #30 amit írtam, de az sem normális hogy a másik akaratát egyoldalú módon figyelmen kívül hagyod. És ha meg ezt teszed, mert neked jogod van de eszed nincs, akkor meg ne csodálkozz ha egyedül maradsz és gondozhatód a tesódat.

A válasz 15%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 52%-ban hasznos válaszokat ad.
# 36/44Időpont 2016-12-16 19:25 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
"Ha megversz egy terhes nőt és emiatt elvetél akkor nem gyilkosság?" - természetesen nem. Ahogy terhes nő megölése is egy rendbeli emberölés - ha tetszik ez a (cseppet sem) tisztelt magzatvédőknek, ha nem.
Ez a törvény ma Magyarországon.

A válasz 83%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
# 37/44Időpont 2016-12-16 21:45 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
" És ha meg ezt teszed, mert neked jogod van de eszed nincs, akkor meg ne csodálkozz ha egyedül maradsz " - ezek találó mondatok, csak éppen pont azokra a nőkre, akik a párjukra akarják kényszeríteni a gyereket. Ilyenkor szoktam ellamentálni, hogy itt 15 évesek osztják az eszet az ilyen témákban? - na, mert egy felnőtt nő az pontosan tudja, hogy az, hogy nem akar saját gyereket, az sokkal inkább javítja, mint rontja az esélyét a párkapcsolatokban, mert van egy rakat férfi is, aki vagy egyáltalán nem akar gyereket, vagy sikerrel túlélve egy kapcsolatot, ahol őt "gyerekkel ajándékozták meg" többet nem akar, vagy akármi. Szóval egy olyan nő, akinek nem az anyaság és a picibaba körül forog a világ, az épp, hogy KÖNNYEBBEN fog párt találni. Nem mindenkinek a "saját gyerek" a legfontosabb.

A válasz 79%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat ad.
# 38/44Időpont 2016-12-16 23:51 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
utolsó, nem tudom te milyen beteg emberek között élsz, de nálunk pont hogy a férfi ismerőseim vannak nagyon a baba témán, ők azok akik hamarabb szeretnék mint a nők. De igen a nő döntése mit tesz a gyerekkel, az meg a férfié hogy azonnal lelép mellőle ha elveteti.

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad.
# 39/44Időpont 2016-12-17 11:36 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
"utolsó, nem tudom te milyen beteg emberek között élsz," - én nem mondom azt a te ismerőseidre, hogy betegek - ugye bizonyos intelligencia felett az ember képes elfogadni más véleményeket és más döntéseket is. Viszont kihúzhatnád a fejed a homokból, és szembe nézhetnél vele, hogy Magyarországon az emberek többsége támogatja az abortusz lehetőségét, és rendszerint azon szoktak nők rinyálni, hogy a párjuk otthagyta őket terhesen meg babával, és nem azon, hogy otthagyták őket, mert az abortusz mellett döntöttek. Ami teljesen logikus is, lévén az abortuszon egyszer kell túlesni és egyszer kell elfogadni, addig a terhesség majd a gyerek meg végtelen történet... ennyike.

A válasz 82%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
# 40/44Időpont 2016-12-17 11:49 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Szerintetek normális dolog egy erőszakból fogant gyereket megtartani?
Magyarországon miért kell családsegítőhöz meg védőnőhöz menni ha nem akarja megtartani a gyereket valaki?
Miért gondolják azt sokan hogy jó ötlet egy nőnek úgy megtartani a gyereket ha nem akarja?
Miért jobb megtartani egy nem kívánt gyereket majd örökbe adni mint abortálni? Csak kérdezem, azoktól akik folyton ezt ajánlgatják az abortuszra készülő nőknek? Miért gondoljátok,..
Miért követelőzik egy lány, és akarja megtartani a gyereket, a a fiú eleitől fogva világosan megmondta, hogy nem akar gyereket? Csak szerintem nem igazságos ez a fellállás, hogy..
Szerintetek mit tegyek!? Teherbe ejtettem egy tini lanyt en sem vagyok csak18 es felek megtartani a gyereket! En hiaba dolgozom mert eltartani mind a kettojuket nem tudnam es..

Kérdések a Gyerekvállalás, nevelés rovatbólKérdések a Terhesség megszakítása rovatból
Minden jog fenntartva © 2017, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Sitemap | Médiaajánlat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu