Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook






Kategória: Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása

A kérdés

Terhesség megszakitás után két héttel lehet bajom? (Többi lent)

Két hete volt terhesség megszakításom, tegnap voltam orvosnál, aki megvizsgált ultrahangosan meg simán is és mindent rendben talált annyi hogy még egy kicsit nyitott a méhszájam. Az lenne a kérdésem hogy lehet e bajom ha most, természetesen óvszerrel együtt leszek a párommal? Az orvos nem mondott semmit, csak hogy egy hónapig legalább még óvszerrel, tehát nem mondott olyat hogy kerüljem még a nemi együttlétet. Ha meg valaki azzal érvelne hogy az óvszertől is lehet fertözésem azt emlékeztetném arra hogy ultrahangos vizsgálat során gumi és síkositás is van. Az orvos a műtét elött is elözetesen két hetet mondott hogy várjak majd. Nincsenek fájdalmaim, sem lázam,sem görcsök és a vérzés is szinte teljesen elmúlt.

Szóval szerintetek lehet valami bajom?



Keress kérdéseket hasonló témában: abortusz

  máj. 23. 12:14  Privát üzenet  

A válaszok
1 2
Ha az orvos előzetesen 2 hetet mondott, akkor miután ez letelt, így szabad a pálya.

A válasz 88%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/13Időpont máj. 23. 12:22 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Mivel még kicsit nyitva van a méhszájad, így lehet. Függetlenül az óvszerhasználattól, ilyenkor nagyobb az esélye a fertőzésnek. Azért a biztonság kedvéért érdemes megvárni a 6 hetet, amit javasolni szoktak általában.

A válasz 29%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 36%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/13Időpont máj. 23. 12:45 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Egyesül a CsVSz emlitett 6 hetet, a kórházban a papírokon 4 állt, a nőgyógyászon meg 2 mondott

# 3/13Időpont máj. 23. 13:12 Privát üzenet

Kérdező, óvszerrel védekezve (ami ugye a fertőzések veszélyét is minimalizálja) semmi akadálya a dolognak, nem nő tőle a fertőzés veszélye. 3-4 hetet azoknak ajánlanak, akik más módon védekeznek, tabletta, spirál...

6 hetet meg azok, akik nem hajlandóak tudomásul venni, hogy azóta, amióta ezt a 6 hetet kitalálták (1950-es évek) teljesen megváltozott a beavatkozás módja...



A válasz 63%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/13Időpont máj. 23. 13:35 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Ezután tablettázni fogok de azzal kapcsolatban is csak annyit mondott hogy addig óvszerrel

# 5/13Időpont máj. 23. 13:48 Privát üzenet
Kérdező (#5), szerintem teljesen jó így.

A válasz 60%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/13Időpont máj. 23. 13:55 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
babyboom567 nevű felhasználó válasza:

Mondjuk nekem 2 héttel abortusz után, nem járna szexen az eszem:(Hanem nagyon szomorú lennék.

A válasz 22%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/13Időpont máj. 23. 20:41 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
#7, az a te problémád,de az itt feltett kérdésre nem válasz.

A válasz 81%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/13Időpont máj. 23. 22:08 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Figyelj nem vagyunk ugyan olyanok, én másképp élem meg, ez van törődj bele és legközelebb az ilyen gondolatokat tartsd meg magadnak.

Neked meg nyolcas köszönöm és a többieknek is köszönöm a normális válaszokat, jó látni hogy azért még vannak itt rendes emberek is, akik nem kezdenek rögtön itélkezni (vagy legalábbis nem írják le egyből ami eszükbe jut).



# 9/13Időpont máj. 23. 22:52 Privát üzenet
Rejtvényjáték 728x90
A kérdező kommentje:

Felvilágosítás képpen megjegyezném, hogy egyik védekezési mód sem jelent 100%-os védelmet. Ezt mindenki tudja, aki akár egyszer is, de rá keresett arra, hogy fogamzásgátló módszerek. Ennyit az alap tudásról.

Mellesleg nem tudod, hogyan, miért, miképpen történt, ami történt, szóval nincs jogod elitélni, sem engem sem pedig másokat ezen az oldalon(legyen szó akármilyen témáról). Legyen véleményed, nem sajnálom tőled, de tartsd meg magadnak és engem hagyj ki belőle. Nekem is meg van a véleményem az olyan emberekről, mint te, még sem mondtam hogy degenárált, féleszű, vagy értelmi fogyatékos lennél, nem? Semmi csúnyát nem mondtam rád, soha nem is ártottam neked. Az meg hogy mással (köztük magammal) mit teszek nem a te problémád, vagyis SEMMI KÖZÖD HOZZÁ, ha nem vagy képes értelmes választ adni.

Ha csak kötekedni tudsz, nem pedig választ adni a kérdésre, javaslom, hogy ugorj tovább, ugyanis nem vagyok sem olyan törékeny sem olyan idióta, hogy a bugyimba csináljak tőled és az otromba modorodtól.



# 10/13Időpont máj. 25. 01:12 Privát üzenet
1 2

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése



Kapcsolódó kérdések
Lehet abortusz?
A terhesseg megszakitas (nem kivant terhesseg eseten) ugyan olyan karos mint a missed ab? Vegulis ugyanugy vegzik nem? Ugy etem, hogy ha van valakinek 4- 5 missed ab. ja az ugyan...
Terhesseg megszakitas utan 2 hettel lattak meg reziduumot a mehemben. Ergam cseppet es antibiotikumot kaptam. Masnal bevalt?
Terhesseg megszakitas utan mennyi ideig normalis, ha friss (piros) ver is folyik?
Mennyibe kerül egy abortusz most?
12 hetes terhes vagyok de meg kell szakítani mert a baba beteg és nem valószínű hogy sokáig életképes lesz. Altatásban végzik de nem dugnak le semmi csövet. Viszont hányásfóbiám...

Kérdések a Gyerekvállalás, nevelés rovatbólKérdések a Terhesség megszakítása rovatból








Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu
