Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Az orvosotok (magán) mennyire emlékszik rátok, megismer
titeket a vizsgálatok alkalmával? Ha felhívtátok valami
problémával, akkor arra emlékszik? Az én orvosom nagyon
személytelennek tűnik etekintetben.
Megismerni megismer és extrán kedves is, de valami fura. Ha problémás terhességem lenne, nem biztos hogy rábíznám magam.
febr. 17. 21:24
2/14 anonim válasza:
A tescoban névvel rámköszönt :D
febr. 17. 21:28
3/14 anonim válasza:
Igen megismer, még az utcán is. 10 éve járok hozzá, maximálisan megbízok benne. Nem "baráti" a viszonyunk nyílván, de a pénzéért megdolgozik.
febr. 17. 21:30
4/14 anonim válasza:
Bármikor felhívtam, felvette és emberi hangnemben válaszolt, nyaralás közben és vasárnap éjjel is, ha akkor volt szükségem a segítségére. 4,5 éve szültem nála először, 9 hónapja másodszor, de emlékszik mindkettő körülményeire és rám is. A gyerekek nevét nem tudja, de velem foglalkozott mindig. Most is hozzá járok éves szűrésre.
febr. 17. 21:46
5/14 anonim válasza:
Rám sosem emlékezett, sőt első 3 alkalommal be is mutatkozott.:D nem vettem magamra, nem jártam sűrűn.
febr. 17. 22:10
6/14 anonim válasza:
Hát, nem emlékszik és sajnos ez a problémákkal kiütközik. Esküszöm az elején jobban képben volt, mint most amikor már kívülről kéne tudnia ki vagyok és mi van velem.
febr. 17. 22:18
7/14 anonim válasza:
Nem tudja a nevemet es nem ismer meg. Nem ezen mulik, hogy hogyan lat el.
febr. 17. 22:30
8/14 anonim válasza:
En nem tudom, a legtobb kismama kit var el, csak mert fizet. Ejjel nappali elerhetoseget, meg hogy fejbol tudja a doki a kortortenetet, minden hivasat... A vizitkor kell rendesen megvizsgalnia, azert fizetsz neki. Meg nagyon max, ha veszhelyzetben fel kell hivni, de akkor ugyis az ugyeletre kell menni, mert az a protokoll.
Szoval nem, nem varom el a kerdesben felsoroltakat tole. Eddig terhessegmegallapitas ita talalkoztunk 5 ször 15 percre. Egy vagyok a tobb szaz betege kozul. En se ismerek mindenkit a 190 fos munkahelyemen. Akinek tucat arca van, azt vegkepp nem jegyzem meg.
febr. 17. 23:00
9/14 anonim válasza:
Mindig a magánrendelésen mutattam meg az nst eredményét, de egyszer mondta, hogy majd a kórházba vigyem be - éppen hozzá tartottam, a lépcsőházban szaladt fel a lépcsőn (szüléshez sietett) amikor találkoztunk, már messziről nyújtotta a kezét a papírért
Szülni külön érkeztünk a párommal, én már a szülőszobában voltam mikor jött és mondta, hogy találkozott lent az orvossal éa mondta neki, hogy siessen, szóval róla is tudta hogy kivel van, pedig csak a váróban látta 1-1 pillanatra.
Ezek ellenére nincs az a pénz, hogy bármikor is újra elmenjek hozzá, már azt is bánom, hogy a 2. babával hozzá mentem!
febr. 17. 23:02
10/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem várom el, hogy emlékezzen rám, pláne a kórtörténetemre. Többszáz nő jár hozzá párhuzamosan. Inkább nézze át a papírjaimat, minthogy eljátsza, hogy megy fejből is, aztán véletlen egy másik Katikának szánt kezelést kapjak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!