Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a magzatot egy héttel...

Ha a magzatot egy héttel nagyobbnak mérik, mint amekkora, akkor valószínű, hogy hamarabb fogom megszülni mint 38 vagy 40 hét?

Figyelt kérdés

A tegnap voltam ultrahangon, a pici 32 hét és 4 napos, az uktrahangon a doki 33 hetesnek és 4 naposnak mérte. Azt mondta, minden rendben van.

Az előző ultrahangokon csak 2-3 nappal volt nagyobb a koránál.

Első baba

ápr. 20. 15:30
 1/10 A kérdező kommentje:
Van-e összefüggés?
ápr. 20. 15:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mind a 2 gyerekem 2 héttel nagyobb volt a 12hetes uh után.

36héten egyikre 39hetet is írtak, másikra "csak" 38at.

Fiam a kiírt napon született, lányom 1 nappal hamarabb. (Kiirt nap a mensi szerint volt)

ápr. 20. 15:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos. Nagyon sokszor pontatlan a mérés.
ápr. 20. 15:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét gyerekem nagyobb volt 1-2 héttel, mint a menstruáció szerinti kora. A fiam 39+4 hétre született, a lányomat 40+1 hetesen indítani kellett.
ápr. 20. 15:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyik fiam 2 héttel kisebb volt elvileg... ő 3560g al szülwtett

Most a kisbabám 2 hsttel nagyobb sztem semmir nem jelent

ápr. 20. 16:17
 6/10 anonim ***** válasza:

A második lányomat a 28-30. héttől végig 2 héttel nagyobbnak mérték.

Kiirás előtt 2 nappal született 4,5 kilóval.

ápr. 20. 17:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Fiam is nagyobb volt mérések alapján. Végül 39+3-ra lett meg teljesen átlagos méretekkel(3110 gramm,48 centi).

Engem is riogattak, hogy óriás lesz stb. De közel fél kg-ot elmértek. Persze amúgy minden rendben volt, szóval nem lehet egyszerű a műszerekre hagyatkozni méretmérés szerint, de lényeg a többi dolgot szűrjék ki. Ez már csak mellékes dolog.

ápr. 20. 18:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem 2 héttel nagyobbnak mérték, azt mondták hogy vagy előbb fog születni vagy nagy lesz - indították a végén és normál súlya lett. Ezért csak becslés
ápr. 20. 18:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Végig 1 héttel nagyobbnak mérték, de mégis a 40. héten született.
ápr. 20. 23:52
 10/10 anonim válasza:
100%

Szia! Nekünk a doki diagrammot állít fel a mért adatokból, és %-os arányban mutatja, hogy az átlaghoz képest nekünk hol tart a baba mérete , és mikor mije nagyobb, havonta járok, a feje 80%-al és egy héttel nagyobbnak írja , a teste tökéletes az adott hétnek , majd következő alkalommal már megfordulhatnak az arányok és más marad le míg a többi nagyobb … röviden azt mondta hogy tökéletesen fejlődik, ez nagyon pontos gép, arany középút a méretek alapján. Szóval szerintem nem lehet gond nálad sem, nagyon vegyes mikor mit mér a gép.

Ha később is 1-2 hetet mérnek érdemes a cukrot nézni.

33 hetes kismama

ápr. 21. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!