Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ah van hogy mivel tegnapi...

Ah van hogy mivel tegnapi napon lejárt a gyedem a kistesó pedig úton van, így melyik megoldás lenne számunkra a leg kedvezőbb anyagi szempontból?

Figyelt kérdés
Mióta eljöttem 2021ben a munkahelyemről sokszor volt órabér emelés amit ugye eddig nem tapasztaltam a gyeden sem semmin mert nem abból az időszakból lett kiszámítva. Vegyem ki a szabadságaimat és utána a pocaklakóval táppénz alatt már az új béremet kapnám? Vagy mitévő legyek? Bocsi hogy összeszedetlen vagyok de nagyon nem vagyok most ezzel képben.

okt. 25. 09:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ahogy látom neked időközben is emelték a fizudat, így akkor már nem feltétlen fognak korrigálni az fnsz megszűnésekor.

10-es voltam.

okt. 25. 10:54
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen emelték de a gyedemen nem volt semmi változás. Ezért kérdeztem hogy mit tudnék tenni hogy a táppénzem illetve majd később a gyedem az új bérből legyen kiszámítva
okt. 25. 11:02
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
A gyeded azért nem változott, mert a már megállapított ellátást nem számolják újra. A következő gyermek esetén már az új béred lesz figyelembevéve
okt. 25. 11:10
 14/18 anonim ***** válasza:

12, leírtam azt is. Amit én tettem, azt kell tenned neked is. Annyi különbséggel, hogy ha nem akarod, nem muszáj kivenned az összes szabidat. Elég 1 napot is. Vagy nem voltam egyértelmű?

#10-es.

okt. 25. 11:33
 15/18 anonim ***** válasza:
70 és 93%-os, ti vagytok aztán két nagyokos a lepontozásotokkal :D Ne zavarjon titeket, hogy ez a helyes eljárás.
okt. 25. 11:35
 16/18 anonim ***** válasza:

Nálam a hr-es csaj mondta mikor beszéltem vele, hogy a szabadság már a megemelt órabérrel lesz számolva.

10, 12 szabadság nap után bejelentettem a terhességem, a táppénzem is több , mint 1.5xes volt mint 3 éve, most a csedem is kb 1.5x-ese, és még szabim is maradt bent.

Úgyhogy gondolom majd a gyed is kb így lesz.

okt. 25. 12:40
 17/18 A kérdező kommentje:
16os..ez bíztató:) köszönöm szépen
okt. 25. 13:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Én azt csináltam, hogy mikor már terhes voltam kértem a fizetés nélküli szabi megszüntetését, 1 nap szabit sem vettem ki, hanem azonnal táppenzre mentem. Míg az elsővel otthon voltam, majdnem duplája lett a szerződeses bérem, így a tappénzem és csedem, gyedem is jóval több lett. Max gyedet kapom most így. Valami előnyszabály vagy mi a neve, hogy a jobb ellátást kapod.
okt. 25. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!