Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kombinált teszt eredmények...

Kombinált teszt eredmények Free B-hCG 125.80 IU/L, PAPP-A 0.279 IU/L. Valaki segítene értelmezni?

Figyelt kérdés
2025. jan. 16. 10:20
 1/2 anonim ***** válasza:
49%
Teljesen felesleges a kombinált teszten rugózni, ha bármire is magas kockázatot mutat, csináltass nip-et. Annak legalább van értelme.
2025. jan. 16. 11:01
 2/2 anonim válasza:
Szia! Minden rendben lett?
2025. máj. 30. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Valaki segítene nekem értelmezni a férjem DNS fragmentáció és ROS teszt eredményét?

Sziasztok!Valaki segítene nekem értelmezni a férjem DNS fragmentáció és ROS teszt eredményét?A HBA teszt eredménye 93% lett.Jövőhéten lenne esedékes az első inszemináció. Ezekkel az eredményekkel érdemes belevágni?Előre is köszönöm a segítséget! 😇Link az eredményekhez:

SOS: 12 heti kombinált teszt eredményét nem tudom értelmezni és aggódom! Jók az eredmények?

Vizsgált Markerek Eredményei PAPP-A 2017,00 miu/mL 0,84 MoM Szabad Bhcg 24,90 nmol/L 0,74 MoM NT 1,80mm 1,38 MoM Vizsgálat eredménye: Negatív Down kór 1:10000 Edward: 1:50000 Most ez jó vagy nem?

A kombinált tesztem első eredményét (azonkívül, hogy nem jó) hogyan kell értelmeznem?

40 éves múltam, a második babámmal vagyok terhes, a kombinált tesztem eredménye: Magas kockázat. Down-kór: 1:18000, Edwards-kór: 1:180. Megjegyzésben: A szűrővizsgálat nagy kockázatot mutatott ki az Edwards-kór előfordulására. Ultrahangokon minden teljesen rendben volt.

Megkaptam a 12 hetes vérvétel, kombinált teszt eredményét. Tudná nekem valaki értelmezni?

A vizsgált markerek eredménye: PAPP-A szint: 698.90miu/L 0.81MoM Szabad ß-hCG szint: 14.90 Ng/ml 0.67MoM Tarkóredő vastagsága (NT) : 1.90mm 1.25MoM A szűrővizsgálat eredménye: negatív Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 18 000 Kozkázat a 18-as...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!