Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meg tudjuk úgy tartani a...

Csakegycsajszika kérdése:

Meg tudjuk úgy tartani a nemfelfedő/babaváró bulit (gender reveal party), hogy senki se tudja előtte a baba nemét?

Figyelt kérdés
Ma megkaptuk az orvostól a baba nemét egy borítékban, és szeretném hogy mindenkinek meglepetés legyen. Ha elviszem egy lufis boltba a borítékot, odaadom az eladónak, és ő megtölti a lufit a megfelelő színnel, az megoldható? Kérlek inkább olyanok írjanak, akik hasonlóan csinálták vagy tervezik csinálni a babaváró bulijukat, de persze mások ötletét és szívesen olvasnám!

febr. 4. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Persze, ha vállalják, akkor megcsinálják. Cukrászdába ugyanez, elviszed a borítékot, nemnek megfelelő színű krémet kérsz bele. Nem kell feltétlen beavatnod egy rokont vagy ismerőst se.
febr. 4. 22:07
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Nehogy meglesd. 🤭🤭🤭
febr. 4. 22:30
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Persze, hozzá vannak szokva. Én mondjuk félnék, hogy véletlenül elcserélik, vagy elrontják és szülésnél meglepődöm 😂

Nekem barátnőm pirotechnikus, neki szokták elküldeni, amikor csinál.

Az enyémet is ő csinálta, úgyhogy én is neki küldtem 😁 Én mondjuk kértem NIPT tesztet és az eredményt küldtem át úgy, hogy én nem néztem. Előtte viszont hív a genetikus is az eredménnyel, de mivel sokan csinálják így, megkérdezi, hogy a nemet is mondja-e, természetesen nem kértem.

febr. 5. 00:20
 4/7 anonim ***** válasza:
39%

"szeretném hogy mindenkinek meglepetés legyen"

Ha pl. rózsaszín füst jön elő, akkor ugrálni fogsz örömödben, ha kék akkor meg majd puffogva félre vonulsz? Vagy esetleg fordítva?

Mi a férjemmel tudjuk a baba nemét, de a családban/rokonságban senki. Majd ha megszületik. Ennek oka: az embereket manapság jobban érdekli a baba neme, mint a fejlődése vagy a kismama hogy léte.

febr. 5. 07:22
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

Persze, meg lehet oldani, ahogy a lufisat írtad, hogy mindenkinek meglepetés legyen.

Azért egy tipp, a borítékot is adják vissza lezárva, a lufi mellé. És a meglepi után nézzétek meg a borítékot is...

Ismerősnél majdnem rosszat írtak rá a lufisék, mert a doki a legény/leány szavakat használta, nem azt, hogy fiú/lány, és majdnem félreolvasta a lufis a macskakaparást, utólag mondta, hogy többen elolvasták, biztos jó-e 😂

febr. 5. 07:31
 6/7 anonim ***** válasza:
66%

"az embereket manapság jobban érdekli a baba neme, mint a fejlődése vagy a kismama hogy léte."

Szerintem meg igazából senkit nem nagyon érdekel más gyerekének a neme, max. a nagyszülőket. 😂

febr. 5. 07:44
 7/7 babyboom567 ***** válasza:
57%
Szerintem sem érdekel senkit.És rengeteg alkalommal rosszul szokott elsülni.
febr. 5. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!