Salvus vìz terhesen?
Figyelt kérdés
eléggé aggódok kissé, van már itthon egy közel 2 évesem, aki miatt salvus vizzel inhalálunk ha úgy van, így van itthon, engem meg már gyötör a sav és anno is emlékszem segített néha a salvus viz, most napi szinten iszom. Meg se néztem alaposan a lejárati időt, vagyis az üvegen a lejárati idő okés is. De ma este valamiért jobban rá kuksiztam és rá van írva felbontás után 1 hétig jó, na de én közel másfél hete mindennap iszok belole pár kortyot. 16 hetesek vagyunk, lehet bármi baj ebből?:( plusz tunetem nincs, s ha lehet így fogalmazni a gyomor égésen is segít azért. Kérlek negatívval most ne ócsároljatok így is kissé magam alatt vagyok:( a felbontott üveg már nem mostani, pár hónapos kb :( ezért is aggódokmárc. 6. 19:27
1/8 anonim 

válasza:

Nekem az valt be. Sem a rennie, sem a gaviscon, a quamatel is csak ideig oraig. Nem mondom, hogy szerettem, de behutve egesz ihato volt.
2/8 A kérdező kommentje:
Az odáig oké , nekem is, csak itt avval van a bajom, hogy az van rá írva 1 hétig fogyasztható felbontás után, az 1 héten meg fix túl vagyunk már rég:(
márc. 6. 19:36
3/8 anonim 

válasza:

Én is ittam és egy hét felbontás után is. Semmi bajom nem lett.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó köszönöm 🙏
márc. 6. 19:45
5/8 anonim 

válasza:

Szia! Hűtőben tároltuk, semmi baja nem volt 1 hónap múlva se. Szintén terhesen ittam. Volt hogy napokig nem kellett, majd megint. 1 hét alatt nem ittam meg egy üveggel az biztos. Szerintem ne aggódj ezen utólag. Ha zavar, akkor vegyél új üveggel.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát ugye én nem is hűtőben taroltam. Persze van itthon másik, azt kezdem most már. Csak hát így utólag basszus kicsit tartok hogy több mint 1 hétig "rosszat" ittam😫
márc. 6. 19:53
7/8 anonim 

válasza:

"Kicsit túltolod." Nem méreg, baszki. (Bár szerintem az íze pont olyan 🤣) Sima ásványvizeket is meg kell inni napokon belül. Olyat is láttam, hogy babának másnap már csak forralva adható. Hát, én ittam olyat is, ami egy hete ott poshadt és rajtam kívül nagyon sokan. Te ismersz valakit, aki meghalt másnapos ásványvíztől?😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!