Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma alig ereztem a babat...

Ma alig ereztem a babat mozogni, baj lehet?

Figyelt kérdés
19 hetes vagyok es mar nagyon szepeket szokott rugni a babam, sokszor es erosen szoktam erezni. Ma viszont talan 2x ha ereztem moccanni, az is gyenge volt mint a harmat. Aggodnom kellene v ilyenkor meg belefer?
ápr. 15. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Belefér. Még érezned sem lenne muszáj.
ápr. 15. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az idő miatt van, 38 hetes vagyok, hetek óta nem aludtam ilyen jót, mint előző éjjel, mert nem rúgott agyon. Napközben is sokkal inaktívabb volt, most kezd kicsit jobban mozgolódni. Ne aggódj! Ha csak 1-1 moccanást érzel, az elég.
ápr. 15. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A frontok okozhatják illetve 24.hétig nem kötelező érezni. Akkor sem lenne baj, ha 2 napig nem éreznéd. Még normális, sok a helye :)
ápr. 16. 07:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 hetes vagyok, tegnap nekem sem nagyon mozgott. De engem is megvisel a front… így gondolom őt is.
ápr. 16. 07:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a front miatt van. Engem reggel teljesen szétszedett, kb szétrúgta a bordáimat, aztán délután és este szinte semmi, úgy kellett felsimogatnom, hogy mocorogjon kicsit. De én is kivagyok a frontoktól, szinte semmit nem csináltam tegnap. :(
ápr. 16. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!